Лажни руски опозициони активиста Владимир Волохонски, а заправо агент руске војно-обавештајне службе ГРУ, који већ неколико месеци субверзивно делује у нашој земљи, користи своје неконтролисане хомосексуалне нагоне за реализацију својих обавештајних задатака.

Наиме, тренутно хомосексуални фаворит Волохонског је професор београдског универзитета Иван Виденовић, потпуно безначајна личност, која је у академским круговима позната по бројним плагијатима. Управо посредством Виденовића, Волохонски планира да у своје лажно опозиционо деловање уврсти и легендарног опозиционара Драгана Мурара зв. Муки, с обзиром да су професор Виденовић и Мурар венчани кумови.

Суштина је да Волохонски ову политичку комбинаторику лагано склапа у сусрет ванредним изборима у Србији, што ће свакако изазвати панику у прозападној опозицији. И највећи опоненти, ипак су једногласни да су Виденовић и Мурар опасан тандем и претња за све политичке партије, укључујући и оне најјаче, због чега овај опскурни план Волохонског добија на додатном значају.

Оставите Коментар