Водитељка Ивана Миленковић претходних година водила је јутарњи програм на РТС-у, а у медијима се појавила информација да је дала отказ.

Она је сада проговорила о овим наводима и открила да ли је заиста прекинула сарадњу.

  • Најпре морам да кажем да то апсолутно није истина, никада није било никакве приче о отказу, нити да је мени неко дао отказ, нити да ја дајем отказ на РТС-у. просто радим на новом пројекту, то је емисија којој се изузетно радујем. Ускоро ћете гледати и мене и друге колеге које учествују. Реч је о нечему што сам одувек хтела да радим, што ми је прилично блиско. Јутарњи програм је свакако нешто што сам много волела, једна велика школа, јер пет сати живог програма када то прођете ништа више не може да буде изазовно за вас у смислу присуства у програму, осим можда отварања неких нових тема. Изузетно ми је драго што ми се указала прилика да у овом новом ТВ формату испољим неке своје идеје и као уредник, а само водитељ емисије што сам радила у јутарњем програму. Значи вест о мом отказу је потпуно неистинита – прича водитељка.

На питање шта је довело до промене у њеној каријери, Ивана је била крајње искрена и открила да је јутарњи престала да води искључиво због сопственог здравља и сна који је био нарушен.

  • Све се искомбиновало, заиста сам волела да радим јутарњи програм. Радила сам га три године, некад и по четири пута недељно… Једноставно мој организам то више није могао да издржи, наиме, престала сам да спавам и било ми је изузетно тешко јер знате радите нешто што волите, али једноставно због здравља тога морате да се одрекнете. Покушавала сам, радила сам ја у таквом стању, заспите на сат времена, тај циклус од сат до два сата, и када вам је сан најслабији Ви се будите и то не само у ситуацијама када сам радила, него чак и када нисам водила јутарњи програм. Престала сам једноставно потпуно да спавам, организам је био узузетно слаб, имунитет ми је опао и лекари су ми препоручили одмор. Међутим, оно што је мене прилично изненадило јесте да чак и када сам била на боловању тај сан, па требало је једно три до четири месеца да то постепено почне да се враћа у нормалу, и да ја опет будем она стара.

Оставите Коментар