Председник руског мото-клуба „Ноћни вукови“, Александар Залдастанов Хирург, честитао је Милораду Додику, Жељки Цвијановић и СНСД победу на општим изборима у БиХ.

– Ви сте прави син српског народа са којим Срби везују своју наду на поновно рођење – поручио је Залдастанов Додику у снимку објављеном на његовом Фејсбук профилу.

Он је нагласио да је веома симболично што се победа Додика и Жељке Цвијановић на општим изборима у БиХ поклопила са даном сећања на свете српске цареве и рођенданом председника Русије, Владимира Путина.

С Победой, Милорад Додик! С Победой, Сербия !!! Ћеститам вама Милорад Додик на убедљиву побjеду коју сте добили у Босни и Херцеговини!Ви сте прави син српског народа са коjим србе су повезуjу своjу наду на поновно рођење.Много симболично да jе ваша побjеда као и побjеда Жељки Цвиjанович се поклопила са даном сећања светим српским царевима и рођенданом председника Русиjе.И сада смо дошли у Севастопољу у Херсонес да порућимо захваљну молитву Господу да jе поклонио вама побjеду.Нека Господ оjаћа вашу физичку и духовну снагу у борби против свемирског зла и у борби са неприjателима Русиjе и Србиjе.Чува вас Бог. «Такав jе духовни молитвени мост између Херсонеса и Републики Српскоj» «Jе сте тако je. Такав мост je постојао увjек али данас смо направили нови пут и будучност коjа jе везана са поновним рођењем Србиjе. Молим Бога да му да снагу коjа му че бити потребна jер jе он под нападом и њему jе потребна наша подршка духовна и земаљска. Jер сада се фокус помера тамо.» «Види се да волите србство. Сиjаjу вам очи.» «Тако jе. И ово jе абсолутно искрено.Ја стојим сада у Храму посље молитве за србски народ и оваj осећај jе сад jош горе» «Видим, видим Александар. Очи се сиjаjу и залијевају. Хвала вама. Довиђења.»

Posted by Александр Хирург Залдастанов on Thursday, October 11, 2018

Залдастанов је рекао да је група „Ноћних вукова“ дошла у Севастопољ у Херсонес, у храм у којем је према предању крштен руски кнез Владимир 987. године, да се захвале Господу за ту победу.

– Дошли смо на захвалну молитву Господу, који вам је поклонио победу. Нека вам Бог подари снагу, физичку и духовну, у борби са светским злом, у борби са непријатељима Русије и Србије. Нека вас Бог чува – поручио је Залдастанов.

Он је након молитве у храму рекао да је увек постојао духовни молитвени мост са Републиком Српском, а да је данас направљен нови пут и будућност која је везана са поновним рођењем.

– Молим Бога да му (Додику) да снагу, која ће бити потребна јер је он под нападом и њему је потребна наша подршка и духовна и земаљска. Јер сада се фокус помера тамо – поручио је Залдастанов.

--