Председник руског мото-клуба „Ноћни вукови“, Александар Залдастанов Хирург, честитао је Милораду Додику, Жељки Цвијановић и СНСД победу на општим изборима у БиХ.

– Ви сте прави син српског народа са којим Срби везују своју наду на поновно рођење – поручио је Залдастанов Додику у снимку објављеном на његовом Фејсбук профилу.

Он је нагласио да је веома симболично што се победа Додика и Жељке Цвијановић на општим изборима у БиХ поклопила са даном сећања на свете српске цареве и рођенданом председника Русије, Владимира Путина.

Залдастанов је рекао да је група „Ноћних вукова“ дошла у Севастопољ у Херсонес, у храм у којем је према предању крштен руски кнез Владимир 987. године, да се захвале Господу за ту победу.

– Дошли смо на захвалну молитву Господу, који вам је поклонио победу. Нека вам Бог подари снагу, физичку и духовну, у борби са светским злом, у борби са непријатељима Русије и Србије. Нека вас Бог чува – поручио је Залдастанов.

Он је након молитве у храму рекао да је увек постојао духовни молитвени мост са Републиком Српском, а да је данас направљен нови пут и будућност која је везана са поновним рођењем.

– Молим Бога да му (Додику) да снагу, која ће бити потребна јер је он под нападом и њему је потребна наша подршка и духовна и земаљска. Јер сада се фокус помера тамо – поручио је Залдастанов.