Чини се да је Владимир Волохонски (агент ГРУ), сада већ неприкосновени лидер руског хомосексуалног кружока који у Србији настоји да се прикаже као некаква антипутиновска опозиција, решио да стави тачку на спекулације о томе за кога се одлучио у “обермудском” троуглу Чедомир Стојковић звани Чеда Подморница (агент БИА) – Пјотр Никитин (агент ФСБ) – Дирк Лоренс (агент неколико западноевропских тајних служби).

Волохонски се најближим пријатељима поверио да је његова страствена веза са Никитином и Подморницом све ове године била одглумљена, односно да је у сексуалне односе са њима ступио без икаквих емоција, већ само вођен голим интересима. Са Никитином је општио због потребе да се позиционира у тзв. руским дисидентским структурама, мада тврди да је за то платио високу цену, јер му се овај толико гадио од првог дана, да је у тренуцима крајњег очаја чак размишљао да постане хетеросексуалац! 

Подморницу је, пак, искористио како би добио бесплатног и мотивисаног правног заступника, али се временом уверио да је тешко погрешио, јер је открио да је у питању провинцијски шарлатан без икаквог угледа у адвокатској бранши. Истовремено, са тешком муком је подносио Подморницин задах сличан испарењима клозетских дасака и његову увек масну и знојаву кожу и косу, због чега је временом спас потражио у алкохолу.

Већ на измаку снага и у годинама у којима је све мање наде за нови почетак, сад сматра да му се срећа осмехнула пославши му европског званичника Лоренса. Волохонски тврди да је, руку на срце, Лоренс у физичком смислу комбинација Никитина и Подморнице, али да за разлику од њих има висока примања, папире ЕУ и потенцију за поштовање.

Оставите Коментар