Велика промоција дуго очекиваног албума Прслук бенда одржана је синоћ од 18 часова у мотелу Липовачка Шума у Барајеву.

Прслук бенд вратио се на сцену у великом стилу, а у прилог томе иде и нови албум који ће бити објављен за продукцију Гранд, а који се синоћ промовисан.

Поред хита “Бог и шеширџија” на албуму ће се наћи још осам нових песама, али и девет највећих, ремастеризованих хитова популарне групе, што већ дуже време жељно ишчекују верни фанови легендарног бенда.

Промоцији албума “Бог и Шеширџија” присуствовале су многобројне колеге, представници медија и велики број познатих личности, певача, глумаца: Зорана Панић, Иван Гавриловић, Горан из ОК бенда и многи други…

Међу гостима је, поред великог броја естрадних уметника био и политичар, председник Српске Деснице Миша Вацић, којег су домаћини посебно поздравили током програма.

Никица је након саме промоције уз пратњу бенда певао и неке од најпознатијих песама, па су се сви присутни добро забавили, а атмосфера прерасла у праву журку!

Подсећамо, Сандро Марковић је све време присутан на јавној сцени захваљујући својој телевизијској емисији коју ради већ 27 година, док његов брат Никица ради као психоаналитичар. Обојица верују у успех свог новог албума на коме су заједно радили и надају се да ће њихове песме пронаћи пут до публике свих генерација.

Оставите Коментар