КАО да заточење Новака Ђоковића није довољно, већ је испред самог хотела дошло до сукоба две стране.

Притвор Новака Ђоковића свету је открио још једну страну приче о Аустралији, тачније хотелу у којем је смештен Новак Ђоковић.

Агонија мигранта је велика, неки од њих проводе и године у њему. Због тога данима испред тог истог хотела протестују и присталице миграната, које исписују и графите на фасаду хотела како би скренули пажњу јавности на проблем.

Уместо да подрже заточеног Ђоковића и буду захвални што је због српског тенисера пажња јавности скренута на проблем за који се залажу, они пљују по најбољем тенисеру света.

Тако су истакнути срамни транспаренти: „Избеглице су добродошле, Ђоковић није“ „Ђоковић може да одј**е, ослободите избеглице“ и „Да ли ћете да заборавите наше пријатеље када Ђоковић оде својим приватним авионом?“

Поједини од њих дошли су са истим транспарентима и испред српских навијача, који су дошли на Божић да подрже Новака. Они то нису хтели да толеришу, па је између Новакових присталица и присталица избеглица настала тензија, коју је морала да реши полиција, која је кордоном одвојила борце за права миграната од присталица Новака Ђоковића.

2 KОМЕНТАРА

  1. Сотоне англиканске на наш Божић. Иза свега стоји влада те смрдљиве аустралије.Због овога протерати ајстралијског амбасадора, прекинути дипломатске односе са њима. Никако не заборавите да је аустралија међу првима признала космет, и да константно врши притисак на мале државице у тихом океану у пречнику од 2,500км да космет признају

  2. Тамо ништа није случајно власт је довела те наркомане да вређа Ђоковића.Као што је намерно ухапшена Чешка тенисерка доведена у ту казамату тј.хотел. А зашто Чешка тенисерка а неке друге националности? Зато што су Чеси верне слуге су и НАТО огризли у педерлуку а чак 90%Чеха не верује у БОГА!

Оставите Коментар