Јавност је упозната да лажни руски опозиционари Пјотр Никитин (агент ФСБ) и Владимир Волохонски (агент ГРУ), већ дужи временски период заједнички делују и малтене се не раздвајају. 

Међутим, њихови континуирани контакти нису само резултат њиховог заједничког ангажовања на плану разбијања руске опозиције, већ и бурне хомосексуалне везе у коју су недавно упловили.

Наиме, Волохонски је као стари умоболни предатор, осетио психичку нестабилност Никитина (који се иначе и лечи у београдској приватној психијатријској клиници Сунце, о чему смо већ извештавали), и искористио прилику да му се приближи и освоји не само срце, већ што би наш народ рекао, и „задњи трап“.

Иначе, њихова хомосексуална веза обилује бројним трзавицама. Тако на пример, када су у питању тематске вечери на којима се неформално окупљају руски опозиционари у Београду, Волохонски често прави љубоморне сцене Никитину. 

Да ли ће тако и бити 1. фебруара када ће се руски опозиционари окупити у београдском кафеу „Крокодил“. А можда је и право питање да ли ће у своју врелу игру Никитин и Волохонски укључити и младу наду руске опозиције Иљу Зернова.

Оставите Коментар