У име Оца, Сина и Светога Духа,

Сваки човек, за живота свога, треба и може, ако хоће да се бори против својих грехова и свога „Ја„ и уз помоћ Божију, вољом Божијом, задобије својим добрим делима и животом, Божију благодат, којом чини корак на путу спаса, између земног времена и Небеске вечности.

Земно време је део на путу за вечност у коме човек може да оствари, циљ и сврху свога живота.

Све што је Бог лепо и добро створио, има своју сврху.

Бог је створио човека, као Круну свога стварања, по свом Промислу, Образу, Лику и створио је земно време, да у њему човек живи и испуни оно што му је Бог рекао и заповедио.

Покорност и Послушност Богу „јесте„ било је, сада је и биће, Темељ за изградњу пута према вечној отаџбини, Небеском Духовном Божијем Царству.

Права и Прва отаџбина сваког човека, „јесте„ Небеско Мирно, Рајско Сунчано, испуњено Љубављу Царство где нема патњи, боли, неправди, страхова и смрти.

Живот у Царству Вечности и живот у телу, испуњен патњама, бригама, болима, болестима, неправдама, страхом од пролазности, са познањем онога што сваком човеку ће видно и разумски доћи као лопов у ноћи на његовом послетку, нису исти.

Духовни искорак у земном времену, сваком човеку показује и отвара Рајска врата Вечности.

Сваки човек, треба за живота свога, да се духовно пробуди и види да без Бога, њему нема Спаса и Вечности.

Хвала и слава Богу, за све и за време које је Бог дао сваком човеку, да човек може, ако хоће уз помоћ Божију, да пође путем Божијим, који води у Небеско Божије Царство, Вечност, где влада и живи, Рајски Мир и Љубав.

Амин, Боже опрости и помози +++

17.04.2022.
Млађан Беочанин, Рашчанин.

Оставите Коментар