Председник Атлас Групе Душко Кнежевић поручио је да у кампањи спрема неколико изненађења за диктатора Мила Ђукановића и да плава торба иде у јавност “брзих дана”.

Нагласио је да ће бити и снимака и торбе са парама, али да ће се водити својим интересом када буде то објављивао.

Додао је да ће бити објављени и како су и колико новца трошили министри деведесетих са рачуна у иностранству, јер је имао увид у све то.

„Ја му нијесам ни Свето Маровић ни Миомир Мугоша”, поручио је Кнежевић председнику Црне Горе.

Казао је да црногорска власт отвара границу са Русијом за туристе, а Русији су увели санкције, што је цинизам прве врсте, јер желе, маркетиншки да задовоље људе који живе од туризма, неколико дана пред изборе.

„Рачуни Мила Ђукановића се спремају, кастоди рачун није у мојој моћи, он је у оквиру институција система, али и то ће се отворити врло брзо. Темпира се прави моменат у кампањи да се објаве милионски рачуни Ђукановића”, поручио је Кнежевић.

Грађанима је поручио да подрже опозицију и да сви заједно славе победу на изборима.

„Ђукановић је побјеђивао уцјенама и рекетирањем, али сада је вријеме да се стави тачка на лоповлук и изборне крађе. И сами сте видјели листу ДПС-а, све лопов до лопова”, рекао је Кнежевић.

Казао је да постоји евиденција о издатим личним картама и сви ће бити похапшени јер из Европе све прате.

Нада се да СД Ивана Брајовића неће прећи цензус, јер су кренули на њега да га процесуирају. Каже да Брајовић нема ауторитета над многим главним људима у тој партији.

Казао је да је ДФ показао да им је најважније да сруше Мила Ђукановића, за разлику од неких других из опозиције, и да своје лидере нису гурали у први план.

„Показали су велику ширину, ставили су за носиоца нестраначку личност, тиме су послали јасну поруку Западу да желе промјене. Послали су добру поруку и грађанима и свијету”, рекао је он.

Народ мора да схвати, како додаје, да морају изађу на изборе, а не само да куцкају статусе по друштвеним мрежама.

Оставите Коментар