АУСТРИЈСКИ економиста Гинтер Фелингер, албански лобиста и председник невладиних организација за проширење НАТО-а, путем „Твитера“ је упутио срамни позив на револуцију у Србији.

НАТО И КОСОВСКИ ЛОБИСТА ЖЕЛИ ДА ПАДНЕ СРПСКА КРВ И ПОРУЧУЈЕ: Време је за револуцију у Србији

Наиме, познати србомрзац се огласио поводом протеста опозиције, које су у највећој мери обележили инциденти и алкохолисање.

Фелингер је такође на свом твитер налогу написао: Да за српски Мајдан, да за рушење Вучића, да за крај руске Србије, да за европску Србију.

Подсетимо, ово је само још један у низу његових напада на рачун Србије. Он је раније позивао да се са Ташмајдана уклони споменик трогодишњој Милици Ракић, посвећен свој деци Србије која су погинула као жртве агресије Алијансе на Србију 1999. године.

Како су „Новости“ већ писале, Гунтер Фелингер рођен је у Аустрији и држављанин је Аустрије, али је албанског порекла.

Фелингер је члан АЛБАХ фондације за подручје Северне Македоније.

Такође, према подацима до којих смо дошли, Фелингер је члан НВО „ИГЦГ Интернатионал Говернанце Цонсултинг Гроуп“ у „ЕТР Еуропеанс фор Таx Реформ“.

Познат је по томе што потенцира тезу да ће се Руска Федерација и Кина у складу са својим интересима супротставити чланству тзв. Косова у Организацији Уједињених нација.

Оставите Коментар