Марија Ђуришић, невенчана супруга главног уредника Информера, Драгана Ј. Вучићевића, уплатила је новчану казну од 200.000 динара по срамној пресуди Другог основног суда у Београду за кривично дело увреде на основу тужбе Југослава Ћосића.
Марија, коју смо посетили у дому породице Вучићевић, рекла је да је казну платила на своју иницијативу, без претходног договора са супругом, јер више није могла да брине за његово здравље, које је и пре његовог одласка у затвор било нарушено.

  • Мени је Вучко изричито забранио да ја то платим. Међутим, он је човек који има одређене здравствене проблеме, који штрајкује глађу, који је код куће оставио шесторо деце, уз то и бебу од осам месеци, која ниједном није спавала без њега све ово време – рекла је Марија Ђуришић и додала:
  • Ја просто не могу да дозволим да он себе на тај начин уништи, да уништи своју децу, и да му се, на крају крајева, нешто деси. Ја нисам могла да дозволим да његова деца одрастају без оца. Он ће се, вероватно, јако љутити на мене, али то ћу ја с њим решити – поручила је Вучићевићева супруга.

Оставите Коментар