Kлупко се одмотава, муљ на површину излази. Сваки дан избијања тог муља на површину носи нова сазнања на која се згражавамо. Најпре јер су страшна, а потом јер нико од нас није могао да поверује да би тако нешто чинили они који су словили до коске за наше. Они за које се мислило да су најоданији, наша окосница, носиоци наше идеје. Ипак, по ко зна који пут се показала на делу суровост чувене латинске изреке Хомо хомини лупус ест – човек је човеку вук. Овде су наши гладни вукови хтели да прогутају Вучиће.

Но, Вучићи су некако успели да буду мудрији. Богу хвала на томе, јер не смем ни да помислим шта би било да је епилог био да су изгладнели курјаци успели у намери.

Свакодневно добијам одговоре око којих сам дуго разбијао главу. Сада се отварају видици ко је и зашто намештао по медијима аферу „Јовањица“ и чији су мегафони око те афере поједини опозициони политичари и медији. Сада се све више увиђа ко је годинама уназад намештао и подметао лажи по медијима како би криминализовао Андреја и Данила Вучића.

Бићу искрен, то су биле наше фукаре. Изгладнели чопор курјака који је по сваку цену желео да се домогне моћи и власти не бирајући средства. Циљ криминализовања брата и сина председника државе био је управо у томе да ако би неком приликом неко и припуцао на њих, увек би се имало оправдање – страдали су у криминалном обрачуну. После таквог белаја сам Александар Вучић био би лака мета.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Убијен психички, јер му је страдао брат или дете уз оптужбе да су били криминалци, њему не би преостало ништа до да поднесе оставку и да тако сломљен заувек оде у политичку пензију. Наша фукара је за све то обавила опсежне припреме. Прикупили су озбиљне своте новца од којих би вам се завртело у глави. С тим новцем под својом контролом имали су велики део репресивног апарата, створили су озбиљну паравојну формацију од разноразних убица које су до зуба наоружали и дали им уносне послове, држали су на линији одређене тужиоце који, гле чуда, учествују баш у процесима које је та наша фукара креирала, држали су и одређене судије, председнике судова, новинаре, политичаре и у власти и у опозицији, медије. Да, тако је било.

Где су погрешили?

Алавост. То их је убило. Без знања и образовања нису имали капацитет да до краја изгурају оно што су наумили. Били су осуђени на грешку, а онда је кренуо њихов суноврат. Писао сам већ да новац игра важну улогу, али не и пресудну. Новцем се све може купити, осим угледа и знања. Ова наша фукара је била и без угледа и без знања. Такве је око себе окупљала. Kада окупљаш такве особе око себе, онда расту и издаци, јер такви су алави на новац и материјално. То им је једини мотив у животу.

Да би до новца дошли, почну да чине лудачке кораке, јер новац је као дрога – постајеш његов зависник. Почнеш у сваког да сумњаш, измишљаш непријатеље, почнеш да прислушкујеш некадашње пријатеље, изгубиш осећај било каквог поштовања, па чак и за оне који су те створили и без којих би био нико и ништа, јер, боже мој, умислиш да си велики зато што имаш много новца.

Тада долази до пуцања и тада показујеш да си ништа друго до фукара. Тада пожелиш да склониш и оног ко те је измислио. Што Баја Мали Kнинџа у песми својој пева – „свака би фукара да убије вука“.

Овог пута вук је самлео фукаре. Но, нека вук буде свестан да ће се сада поједине фукаре примирити. Чим осете шансу, ето њих опет.

Владимир Ђукановић

Оставите Коментар