Милош Вучевић, потпредседник Главног одбора Српске напредне странке, огласио се саопштењем поводом изјава Вука Јеремића

Објаву за медије преносимо у целости:

Kако то Вук Јеремић замишља да спроведе свој програм „сече корупције“, са својим војвођанским пуленом Бором Новаковићем, бившом ведетом ДС-а, бившим градоначелником Новог Сада и директором некадашњег ЈП „Завод за изградњу града“, у народу познатијим као „Бора Солунац“?

Одговор је: са бар 4 милиона евра у џепу, од само два посла. Управо је толико на изградњи два булевара отето из буџета Новог Сада за време власти жутог режима Боре Солунца. Жути лопови су се на изградњи Булевара Европе уграђивали невероватних 91.000 динара по дужном метру, тако да су укупно украли 2,4 милиона евра.

Приликом изградње Сомборског булевара, градски буџет оштећен је за додатних 1,6 милиона евра. И то је само један од примера да Јеремић „сечу корупције“ замишља као намештање „надуваних“ послова и склапање буразерских комбинација.

Вук Јеремић длаку мења, али ћуд никако. Или што би се у народу рекло „с ким си, такав си“. Знају Новосађани да се не би леба најели од тих што себе називају „добри Војвођани“, попут Боре Солунца, а који су увек сав лебац трпали у сопствене џепове. Не бојкотујете ви изборе – ви бежите од избора, јер осим безочних лажи немате ништа друго да понудите грађанима.

Оставите Коментар