На годишњицу смрти Слободана Милошевића, Вулин је подсетио да је у Хагу умрло 14 Срба

За Србе и Русе нема правде, оценио је доскорашњи директор БИА и оснивач Покрета социјалиста Александар Вулин, присуствујући обележавању годишњице смрти бившег председника Србије и СР Југославије Слободана Милошевића.

“У Хашком трибуналу, најчуванијем затвору на свету, умрло је четрнаесторо Срба, а међу њима и председник Републике Србије Слободан Милошевић. Пре обдукције, пре било каквог судског налаза, њихова смрт је проглашена за природну, случајну, очекивану. Алексеј Наваљни је умро у затвору и пре било какве обдукције, пре било каквог судског извештаја, читав Запад је његову смрт прогласио за убиство”, рекао је Вулин.

Закључио је да за Србе и Русе нема правде, нема претпоставке невиности, “баш као што и на Западу нема истине и нема ничега осим лицемерја”.

Запад је од лажи направио своју политику, према Србији и према Русији, констатовао је Вулин.

“Поносан сам што ми Срби нисмо постали део антируске хистерије”, поручио је доскорашњи директор БИА.

„У времену у коме је живео, политика Слободана Милошевића је била једина могућа, а и данас је једина исправна. Идеје слободне Србије нису умрле са Слободаном Милошевићем, иако је за идеју слободне Србије, Слободан Милошевић живео.

Ни један пријатељ Слободана Милошевића није био непријатељи Србије, али ни један непријатељи Слободана Милошевића није био пријатељ Србије“, поручио је доскорашњи директор БИА и оснивач Покрета социјалиста Александар Вулин који је одао пошту бившем председнику Србије и СР Југославије Слободану Милошевићу.

Вулин је положио венац на гроб Слободана Милошевића у Пожаревцу у пратњи функционера и чланова Покрета социјалиста.

[РТ БАЛКАН]

[ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА]

Оставите Коментар