Министар полиције Александар Вулин коментарисао захтев тужилаштва да полиција утврди да ли је Миша Вацић претио Зеленовићу

„Тужилаштво је брзо послушало члана Ђиласове партије Небојшу Зеленовића и покренуло истрагу против Вацића због одржаног говора. Љотићевац Обрадовић је позвао на пребијање и шишање до главе Весића. Тужилаштво није рекло ни реч, баш као што је ћутало када су љотићевци упали у РТС, када су претили силовањем премијерке, када је функционер Двери позвао мигранте да силују ћерке и жене чланова СНС“, рекао је министар полиције Александар Вулин коментаришући захтев тужилаштва да полиција утврди да ли је Миша Вацић на оснивању одбора у Шапцу претио градоначелнику тог града Зеленовићу.

Вулин је подсетио да тужилаштво није рекло ни реч када је Георгијев позвао на затварање присталица СНС у логоре као и када су неовлашћена лица заузела ректорат Београдског универзитета.

„Тужилаштво је ћутало и када је уништавана имовина РТС-а, када је покушан напад на зграду Председништва, а није се огласило ни када је покушано спречавање председника Вучића да гостује на јавном сервису. Тужилаштво изгледа реагује само када чланови Ђиласових партија то траже. Тужилаштво је независно од сваке власти али мора да буде независно и од Ђиласових захтева. Или ће бити тако или Србија није правна држава“, рекао је министар полиције Александар Вулин.

Након овог напада про-НАТО коалиције на Мишу Вацића, полиција је установила да нема елемената кривичних дела ни у његовом говору у Шапцу ни у говору у Бујановцу.

Оставите Коментар