Председник Покрета социјалиста Александар Вулин рекао је вечерас да та странка на локалне изборе у Косјерићу, који се одржавају 23. априла, излази са конкретним предлогом за грађане и да жели да њихов град учини бољим

Танјуг

Он је грађанима Косјерића рекао да ПС на изборе излази са људима које они познају, људима који се цене и људима који су оставили траг у овом граду и које воле.

– Покрет социјалиста је под редним бројем четири и ја се надам да ћемо баш под тим бројем зашлужити поверење грађана Косјерића и да ћемо моћи да учинимо да град буде бољи. Да нашим трудом и нашим залагањем покажемо да је могуће ствари променити набоље, да је могуће учинити нешто што ћемо осетити у свакодневном животу – рекао је Вулин.

Према његовим речима, људи који су на листи Покрета социјалиста су честити људи, добри људи, љјуди који воле овај град и којима је до њега стало.

– Ја се надам да ћете нам указати ваше поверење, ја се надам да ћете бити уз нас, а наравно да ће Покрет социјалиста увек бити ту – рекао је Вулин.

Он је грађанима Косјерића рекао и да сами морају да одлуче ко ће водити град у будућности, јер они у њему живе и највише им стало до њега.

Општинска изборна комисија (ОИК) прогласила је девет листа за предстојеће локалне изборе у Косјерићу, који ће бити одржани 23. марта.

Извор: informer.rs