Поводом дана Српског јединства, слободе и националне заставе у оквиру наше хуманитарне организације Српска солидарност покренули смо национални пројекат који има за циљ да свим бебема рођеним 15. септембра у породилиштима у Републици Србији и Републици Српској поклонимо по заставу Републике Србије.

Све друге бебе рођене 15. септембра 2023. у Црној Гори, Македонији, Босни и Херцеговини, Хрватској, Словенији и било где у дијаспори које су по рођењу Срби, њихови родитељи могу нам се обратити путем мејла са доказима о рођењу и ми ћемо им доставити заставу Републике Србије.

Овај хуманитарни пројекат проширен је тако да ће и сваки војник у Републици Србији који добровољно оде на одслужење војног рока добити на поклон од наше организације – заставу Републике Србије.

Надамо се да ћемо успети у будућности да обезбедимо за свако рођемо дете сваког дана у години заставу своје отаџбине коју ће са поносим вијорити у Србији, чувати и истицати у домовима где год Срба има.

У току 2022. године рођено је 62.250 беба или 170 дневно, а Богу хвала у овој години повећан је природни прираштај, у периоду од јануара до јула рођено је 34.485 беба.

Позивамо све људе добре воље, друштвено одговорне компаније, локалне самоуправе и Министарства Владе Републике Србије да се прикључе овом националном пројекту у складу са својим могућностима или донацијом нових застава Републике Србије.

Уколико желите да подржи овај пројекат наше организације, можете то урадити уплатом новчаних средстава на:

Жиро рачун: 340-11013053-38

PayPal: [email protected]

Инструкције за уплате на девизни рачун:

Currency tag (EUR)

SWIFT CODE: GIBARS22

IBAN: RS35340000001101305338

NAME: Srpska solidarnost

ADDRESS: Beograd, Skerlićeva 12

Акцију можете помоћи слањем СМС поруке на 1389.

За правна лица постоји могућност склапања уговора о донацији.

За сва питања стојимо Вам на располагању.

Контакт особа – Бранко Антић: +381 60 661 6191

Наше мало је некоме много!
ЗА СРБИЈУ СВЕ , СРБИЈУ НИ ЗА ШТА

Оставите Коментар