У Шапцу, у улици краља Милана 7 налази се наизглед једна обична мачванска кућа.Шта се тачно дешава иза капије ове куће Шапчани само наслућују? Према нашим незваничним информацијама, у овој кући је „стециште локалних наркомана,па је, вероватно због тога (по причама многих који су нам се јавили) постала и „забрањена зона“ за комуналну полицију овог града!?Ништа од реченог не би било посебно чудно, да се не зна ко је власник ове „куће страве“? Kућа, како нам потврђују бројне дојаве Шапчана је у власништву др Радета Петровића, одборника Небојше Зеленовића у Градској скупштини!?

Ако се то зна, а крије од јавности, онда је свима јасније зашто се комунална полиција не оглашава на безброј пријава незадовољних грађана?! Грађани у својим пријавама основано сумњу да се у поменутој кући „уживају различите врсте наркотика али и да се ради организована проституција“!?

Мрацне тајне са ове адресе изгледа да не занимају шабачке властодршце? Јер, како објаснити одборнику Небојше Зеленовића да су припадници комуналне полиције дошли у контролу куће која је његово власништво?!Сарадници антикорупицјског портала Ембарго су у неколико наврата покушавали да пронађу саговорника за разговор на овој адреси, али нико се није појављивао? Такође, немогуће је било обавити разговор са поменутим Зеленовићевим одборником? Остали смо ускраћени за други део ове „мрачне приче“ који одавно распаљује машту доброћудних комшија и свих других грађана Шапца… Да ли и каква је у овој ни мало наивној градској суморној причи улога једног другог доктора, Бориса Јовановића? У недостатку званичних информација, шта се у овој кући дуже времена ради и ко у њу скоро свакодневно долази, одлучили смо да објавимо оно што је постала јавна тајна, тема по градским кафићима и свим другим местима на којима се „оговара лоша локална власт“?! У сваком случају ова тема ће тек заокупљати пажњу Шапчана, па и нашег портала…

Оставите Коментар