РОДИТЕЉИ дјеце у основној школи Џејн Адамс у Молинеу, Илиноис, изразили су огорчење након што су сазнали да су флајери „Сотонског клуба“ постали јавно доступни дјеци.

Ученици основе школе у Молинеу, Илиноис, позвани су ове недјеље у „Сатан клуб послије школе“ са пет различитих датума за састанаке, планираних за почетак ове године — почевши од четвртка, 13. јануара 2022. — судећи према флајерима постављеним у холу школе, који су касније подијељени и по сруштвеним мрежама.

Неки родитељи су љути због изложености њихове дјеце информацијама о оваквом клубу, што је очигледно подстакло управника школа да се изјасни. Сатански храм каже на својој веб страници да управља клубовима „у одабраним државним школама у којима такође раде Клубови добрих вести“.

С обзиром на „растућу забринутост и питања“ у вези са флајером „Сатан клуб“ који је постао јавно доступан ученицима основне школе Џејн Адамс у Молинеу, Илиноис, др Рејчел Севиџ из школе Молине-Коал Веили написала је писмо родитељима, које је подјељено онлајн.

– Жељела сам да искористим тренутак и поделим неке додатне информације у вези са клубом послије школе за који сте можда чули – написала је она.

– Знам да постоји много забринутости и питања. Чујем вас и разумијем – додала је.

Начелнца ове установе је примјетила да „изнајмљивање објеката за ову активност послије школе није годобрио округ и да није повезан са Џејн Адамс или округом“.

– То није ништа што укључује или утиче на школски дан – додала је.

Један од родитеља чије дијете похађа Молине, и који је на мрежи поделио фотографију клупског летка, добио је невероватне одговоре на објаву, укључујући и ово: „Чекај шта? Зар се ово засита дешава? Ко је ово одобрио?“

Оставите Коментар