Гости јутарњег програма ТВ Хепи водитеља Миломира Марића и Катарине Корше били су: Миша Вацић, председник Српске деснице и аналитичар Томислав Кресовић.
Разговарало се о утицају албанског лобија, Прешеву и Бујановцу, као задњој линији одбране Србије, као и о југу Србије и десници у Србији.

Лидер Српске деснице истакао је да је његова организација први пут ушла у власт преласком групе грађана „Јединствени за Врање“ у редове Српске деснице и најавио је оснивање нових одбора у Прешеву, Бујановцу и Медвеђи.

„У питању је локална група грађана која је у Врању врло утицајна по броју гласова. Они су се препознали у програму Српске деснице као и многи други“ истакао је Вацић објашњавајући како је група грађана која је изашла на изборе са СПС-ом, ПУПС-ом, Јединственом Србијом и још једном локалном групом грађана и која сада учествује у власти у Врању прешла у СД.

Још се разговарало и о Великој Албанији, осуђеним Србима на монтираном поступку у Црној Гори, о чувеном возу Канцеларије за КиМ , као и о много другим занимљивим и актуелним темама.

Погледајте целу емисију:

 

Оставите Коментар