У циљу очувања и неговања традиције, заједничке борбе за унапређење положаја борачко-инвалидске популације, председник Заједнице ветерана Србије господин Марко Мартиновић лично, и у име свих 190 борачких организација чланица Заједнице ветерана Србије исказује велику захвалност за сваку успешно добијену борбу, труд и уложене напоре како наши борци, РВИ и породице палих бораца не би били заборављени, односно како би се обезбедили бољи животни услови за њих, јер данас њима дугујемо нашу слободу.
Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања на челу са министром господином Николом Селаковићем и помоћником министра господином Милошем Ковачевићем препознали су такође, огроман труд, залагање и борбу Заједнице ветерана Србије за остваривање истих циљева, а све за добробит наших бораца, а на част нас поносних потомака.
Такође, у духу очувања српске традиције и унапређења положаја наших бораца, РВИ и чланова породица палих бораца, у сарадњи са Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, министром господином Николом Селаковићем, као и са помоћником министра господином Милошем Ковачевићем, 17.09.2023. године на Ади Циганлији биће организован највећи скуп ветерана под називом Дани отаџбине и ветерана Србије у трајању од 08-20 часова где ће присуствовати више од 30.000 људи током целог дана, а све у циљу промоције ветерана Србије, патриотизма и традиционалних вредности наше земље Србије.
Велико хвала министру господину Николи Селаковићу, а посебно помоћнику министра господину Милошу Ковачевићу, који је као млад човек препознао и прихватио наш позив за учествовање у заједничкој борби нас младих за очување и неговање традиције и унапређење положаја наших ветерана, у остваривању заједничких циљева, а све за добробит наше земље и нашег народа, сложно водећи се мишљу да, како су се они некада борили за нас и нашу слободу, тако се ми заједно данас боримо за њих и њихова права.
Заједница ветерана Србије, са свим својим чланицама већ две године предано ради на остваривању поменутих циљева, а Дан отаџбине и ветерана Србије 17.09.2023. године биће симбол постојања Завет-а и доказ да су дела наших палих хероја бесмртна, у шта ће се уверити наши ветерани широм целе земље.
Између осталог, истакао је председник Заједнице ветерана Србије, господин Марко Мартиновић.

Оставите Коментар