Вршилац дужности помоћника министра у Сектору за борачко-инвалидску заштиту, наш брат и велики пријатељ Милош Ковачевић, трагично је изгубио живот у саобраћајној несрећи која се догодила данас у раним јутарњим часовима код Пожаревца.
Милош Ковачевић је током свог рада у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања дао велики допринос унапређењу положаја бораца, ратних-војних инвалида и породица палих бораца, заједно са свима нама који смо се истински и храбро борили за остварење заједничких циљева а све у интересу наших бораца и свих нас, њихових потомака.
Милош је успешно градио чврсте и пријатељске везе са свима из свог окружења, био је, пре свега, добар човек који је својом посвећеношћу, личним залагањем и вредним радом, померао границе, учећи свакога од нас да не постоји проблем који не можемо заједно да решимо и циљ који не можемо заједно да остваримо.


Нашег брата Милоша Ковачевића памтићемо као професионалца у свом послу и дивног пријатеља који своје другове и браћу никада није оставио. Памтићемо га као великог друга кога су сви волели и поштовали и као човека који је дубоко и искрено волео своју породицу, своју земљу и свој народ. Памтићемо га као пожртвованог оца и супруга, брата, пријатеља, сарадника, колегу, великог патриоту.
Заједница ветерана Србије изјављује најискреније саучешће породици Ковачевић.
Нека му је вечна слава и велико хвала!

Поред Заједнице Ветерана на друштвеним мрежама се од Милоша Ковачевића опростио и Миша Вацић, председник Српске Деснице и његов лични дугогодишњи пријатељ, као и многобројни министри, Братислав Гашић, Никола Селаковић и председник Србије Александар Вучић.

Оставите Коментар