Бихали је нагласио да оно чиме се Левијатан бави остаје, а то су заштита жене, деце и животиња, као и борба против педофилије

У току је конференција за медије где су политичке партије БУНТ- Права Србија и Националне Одбране Левијатан потписале споразум о сарадњи између горе, који је испред партије БУНТ Права Србија потписао Душан Марковић, а испред Националне Одбране Левијатан Павле Бихали.

„Циљ је заједничка борба за здраву Србију. Након излагања потписују споразум. Марковић: приоритет је слобода и јединство. Богу хвала да смо се упознали и направили добру комуникацију са Павлом. Дела красе наше организације. Ми се сједињујемо и сваког дана радимо. Ми нисмо организације које немају иза себе дела, знамо шта ћемо да кандидујемо пред људе. Ми смо у пар наврата имали заједничке акције па смо показали како академски људи могу да се окупе на патриотском месту, светој планини и показали смо како изгледа 500 насмејаних људи који су дошли да бране интерес Србије. Циљ је сједињење на десном центру. Нико од нас није био учесник ниједне власти. Нећемо дозволити да нас нова политичка лица уче шта треба да радимо. Изабрали смо пут борбе, та борба је уродила плодом иначе не бисмо седели овде. Дошло је време да кренемо у срчано окупљање праве деснице, то је у Србији насушна потреба. Хвала Павлу што је препознао рад Праве Србије“, рекао је Марковић на почетку излагања.

Слике са конференције можете погледати ОВДЕ

Затим се на конференцији медијима обрати Павле Бихали и истакао који су његови циљеви и због чега је решио да уђе у политику.

„Ломио сам се да ли ме интересује политика, али с обзиром на то шта смо урадили у претходних годину дана, схватио сам да немам другу опцију. Једино уласком у систем можемо да дамо прави легитимитет ономе што радимо. ‘Урадили смо, а не урадићемо’ – по том моделу функционишемо. Наш споразум сматрам корисним за Србију, младе пре свега. Циљна група од 18, 19 до 40 година и то су људи који не излазе на изборе. Циљ је да их задржимо у Србији и да им покажемо да постоје модели, по којима може да се живи и ради у Србији.

Бихали је нагласио да оно чиме се Левијатан бави остаје, а то су заштита жене, деце и животиња, као и борба против педофилије.

Слике са конференције можете погледати ОВДЕ

„Морамо да натерамо Тужилаштво зашто казне за силоватеље треба да буду драстичније. Ово што говорим није популстички, радио сам то и пре 6 година када није било политике.Деловање Левијатана ће радити што и до сада. Притискају ме претходних пет дана око „Амбер алерта“. Хоћу да знам зашто Србија не може сама да напраби свој „Амбер аларт“ који неће бити финансиран из иностранства. Нисам априори против. Не разумем зашто се не направи српски „Амбер алерт“ и зашто мора да буде финансиран са запада“, рекао је Бихали.

Извор: Националист

Оставите Коментар