Како ексклузивно сазнајемо, прљава кампања за предстојеће изборе за руководиоце Стонотениског савеза Србије достигла је врхунац, па се више не бирају ни средства ни начини да се домогне гласова делегата.

У покушају да свргне стонотениску легенду Александра Каракашевића, против кандидат Милан Станић почео је да се служи и нечасним радњама. После притисака, претњи, уцена и обећања да ће „његови“ бити привилеговани, а „они други“ дискриминисани, на ред су дошле и – коверте.

  • Након што сам га неколико пута одбио, изашао је са, како је рекао конкретнијом понудом за мене и породицу, стављајући коверту на сто, да „решим неке ствари за мене и породицу“. Страшно је ово што се дешава у нашем спорту – каже за наш лист председник једног клуба из централне Србије који је желео да остане анониман из разумљивих разлога.

Он тврди да није једини, већ су сличне понуде имали и тимови са Косова и Метохије.

  • Тужно је да наставник марксизма у новцу види једини адут да реализује болесну амбицију и замени институцију овог спорта Каракашевића, признатог и поштованог на свим меридијанима. Вероватно ћу као савесни грађанин поднети кривичну пријаву тим поводом – каже наш саговорник.

Станић је био недоступан за коментар, док је Каракашевић кратко рекао да гледа у своје двориште и да „не жели да се бави истрагама, већ искључиво програмом који нуди и који ће овај спорт додатно подићи“, као и да верује у савест представника клубова

Ратко Бубоња

Оставите Коментар