Такст преузет са nijelepocutati

Лазар Човс је завршио средњу Електро – техничку школу у Новом Саду. После средње школе уписује Природно – математички факултет, смер за биологију и екологију. Kако је био лош студент, а и волео је новац, он напушта овај факултет и уписује журналистику на Филозофском факултету. Лазар Човс је врло брзо схватио да се новинарски посао много више исплати. Убрзо постаје помоћник уредника на порталу „FAKE NEWS ТРАГАЧ“ а упоредо започиње своју плодоносну сарадњу са разним невладиним организацијама, војвођанским сепаратистичким организацијама и левичарским порталима. Лазар Човс је поред свих ових улога, такође познат и као неко ко често пише разне текстове за познати војвођански портал „VOICE“.

Поред својих новинарских активности, Лазар Човс је познат и као неко ко врло често узима учешће у свим протестима који су усмерени против власти, као и против властитог народа, што ни мало не чуди, имајући у виду ставове које пропагира. Тако је и Лазар Човс био активан на протестима 2017. године, био је и на протестима Подржи РТВ, као и на протестима 2019. године. Такође треба напоменути да је Лазар стални учесник сваке геј параде. Поред тога што је учесник, Лазар Човс је врло често и организатор разних протеста и трибина, па је тако 2016. године, у сарадњи са сепаратистичком организацијом „НДНВ“, организовао трибину која се бавила наводним злочинима срба над хрватима на подручју Вуковара.

Наравно, Лазар Човс је врло активан и на друштвеним мрежама где се бави ширењем сепаратистичке идеје о независној Војводини као и пропагирањем Новог Сада као главног града те независне државе Војводине. Активан је сарадник у раду невладине организације „БЦБП“, познате Нато лобистичке организације чији пун назив гласи Београдски центар за безбедносну поллитику која окупља Нато лобисте из целе Србије. Поред мржње коју гаји према Србији, Лазар Човс гаји и озбиљну љубав према новцу, па тако за своју сарадњу са организацијом „БЦБП“ добија редовну месечну апанажу, као и за са сарадњу са другим организацијама.

Такст преузет са nijelepocutati

Leave a Reply