Градски одбори Ваљева и Шапца Српске напредне странке на вечерашњој седници једногласно су одлучили да затраже смену Небојше Стефановића са свих државних функција и са места председника Градског одбора СНС у Београду као и смену комплетног руководства ГО СНС Београда.

Током одржаних састанака највеће незадовољство и критике чланства односиле су се на рад председника Градског одбора Београда и доскорашњег министра унутрашњих послова, а садашњег министра одбране Небојше Стефановића и његових сарадника, пре свега због афере прислушкивања председника Србије Александра Вучића и угрожавања његове личне безбедности и чланова његове породице.

Због свега јавно реченог чланови градских одбора Ваљева и Шапца захтевају да се до краја испита ко је прислушкивао Вучића и његову породицу и због чега тадашњи министар полиције Небојша Стефановић није реаговао и заштитио председника Србије и његову породицу.

На састанцима је затражена не само смена са свих функција него и искључивање из чланства Стефановића и свих његових сарадника који су одговорни за угрожавање безбедности Вучића и његове породице.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Посебно је и овом приликом наглашено да Вучић никако не сме да се помера са места председника странке и да једино он може да буде кандидат СНС за председника Србије на предстојећим изборима.

Дата је посебна подршка председниковом брату Андреју и сину Данилу који су, годинама “ изложени срамним и бруталним нападима од стране интересних политичара- криминалаца, тајкуна и њихових медија”.

Од надлежних органа се тражи да се посебно обрати пажња на безбедност породице Вучић и председника Србије, који је јавно објавио жесток рат мафији и поручио да ће сви криминалци брзо бити похапшени и процесуирани ма где год се налазили и крили”….
Е.Е.

Оставите Коментар