На врху пирамиде је тринаест најмоћнијих породица које знају да постоји дванаест врсти енергија које пролазе кроз десет аспеката Бога-Ума, а чија је свеукупност једнака тринаестој енергији. Они такође знају особине и квалитете тринаестог знака зодијака чије постојање скривају. На њиховом челу се налази Пиндар кога од миља називају „пенис змаја“

Ако човек или жена обдарени разумом погледају свет у којем живимо, приметиће неправду која нас прати на сваком кораку, патњу милијарди и уживање неколико стотина хиљада људи, парламентарне расправе које више изгледају као фасаде, одлуке које се доносе иза кулиса, приметиће ратове и сличне појаве које нас терају да се запитамо да ли је ово заиста најбоље што ми као врста можемо.

Е, сад. Постоје разумне особе које полазе од себе и знају да и оне саме пречесто поступају неразумно, да се воде својим телесним жудњама и осећањима, инстинктом, страховима, надањима, да се понашају стихијски. Отуда ратови, богатство, беда…

Са друге стране, постоје и разумне особе које мисле да грађански рат не може тек тако да букне и да за то мора да буде одговоран неко ко све то гледа са стране, да је то неко морао да испланира. Наравно, ко други него рептилијанци.

Ову чудесну научно-фантастичну ванземљаску врсту први је у сврхе теорије завере искористио британски аутор Дејвид Ајк, који их је описао као високе крвопије које су способне да мењају облик, те које долазе из соларног система Алфа Драконис, које се налази у сазвежђу Змаја, на неких 300 светлосних година удаљености од Земље.

Дејвид Ајк није, разуме се, једини. Прича је тако добра и тако добре паре доноси онима који су спремни да је продају публици жељној објашњења због чега је свет такав какав је, да не можете очекивати да остане неискоришћена.

Данас ћемо причати о „теорији“ господина Стјуарта Свердлоуа, који је целу идеју подигао на неки потпуно други ниво и уједно је обогатио гомилом нових „информација“ које је све редом поткрепио „доказима“.

Он, наиме, тврди да нашом планетом влада тринаест породица илумината, чији су сви чланови рептилијанци којима имају способност да мењају облик. Ако добро размислите схватићете да ово има смисла, са финансијске стране особе која је причу измислила: повезати илуминате и рептилијанце, две тајне групе које су најпопуларнији кривци за све што се дешава, је једноставно генијално.

Углавном, по Свердлоу из тих тринаест породица долази „Пиндар“, који је увек мушкарац.

Шта је Пиндар? Вођа илумината односно рептилијанаца. Његово име је скраћеница од „Пиннацле оф тхе Драцо“, а зову га и „пенисом змаја“. Покушајте да одговорите на логично питање због чега рептилијанци са планете удаљене 300 светлосних година име свом вођи дају на основу енглеских речи. Зар немају неки свој назив?

Елем, Свердлоу тврди да је Пиндар врхунац моћи и контроле, који симболично представља стварање, пенетрацију, ширење, инвазију и страх. Ако сада постављате питање које се само по себи намеће, наиме, ко је особа која извештава чистокрвне демонске лидере у унутрашњости Земље, одговор је – Пиндар!

Свердлоу такође развејава и неке заблуде, као што је она да је Пиндар у данашње време маркиз де Либо. То је дезинформација, људи! Плански пласирана дезинформација! Пиндар је глава породице Ротшилд, као што је случај већ стотинама година! Немојте да вас лажу, освестите се! Није маркиз де Либо!

Што се тиче Пиндарове локације, она се налази у близини Франкфурта; ето, ако планирате да га пронађете и спасите људски род, сада знате у ком смеру да идете. Авионска карта је око 200 евра.

Свердлоу сматра да је такође врло занимљиво и то што се на Лонг Ајледу у Њујорку налази једна винарија која се зове „Пиндар виногради“, недалеко од села Монтаук у којем је америчка влада наводно спроводила истраживања и развијала програм психолошког ратовања. Свердлоу тврди да је сестрински пројекат постојао и у близини Стразбура, који се налази релативно близу Франкфурта.

Он поред тога тврди и да овом вину расте популарност и да се то лепо уклапа у цео план који је он за добробит човечанства разоткрио, јер ће то подручје бити део главног подручја Земље односно Уједињених нација у „Kраљевској држави“, пошто је црвено вино симбол људске крви узете од стране рептилијанаца. Није случајно ни то што у хришћанству током литургије црвено вино постаје буквално (у православљу) или суштински (у римокатоличанству) крв Христова. Ето, све се уклапа. СВЕ!

Шалу на страну, ко је стварно Пиндар? У питању је старогрчки песник који је живео и стварао крајем 6. и у првој половини 5. века пре нове ере. Један је од највећих лирских песника антике, а име му је изузетно моћно и звучно; логично је да ће бити искоришћено од стране рептилијанаца. А логично је и да носилац тог звања буде из породице Ротшилд, пошто су људи увек спремни да купе књигу која ту – објективно гледано грамзиву и ни по чему добру – породицу криви за свако зло које нам се икада десило.

Шта још каже господин Свердлоу? Да су илуминати на нашој планети успоставили пирамидалну структуру контроле која је практично идентична оној која влада у сазвежђу Змаја. Ми смо некако убеђени да је Стјуарт посетио то сазвежђе са којим је очигледно интимно упознат.

Дакле, пирамида има рептилијанско око какво се може наћи на америчком долару (ако сте до сада мислили да је то масонски симбол, сада знате шта је у питању), и то је њен симбол. „Око је капа на пирамиди“, и због тога је оригинални врх Велике пирамиде у Гизи био од чистог злата. Наравно, таква тврдња је сама по себи недоказива и ничим поткрепљена, али свеједно, добро звучи, и лепо се уклапа у Свердлоуву причу о томе да Пиндар заправо представља ту златну капу на пирамиди.

Да ли сте спремни да чујете којих то тринаест породица рептилијанаца влада светом? Упозоравамо вас, особе слабог срца би требало да затворе очи или прескоче наредна два реда, или да запуше уши ако им овај текст него други чита. Упозорени сте!

Тринаест породица које су директно одговорне за то што је цена смокија у последњих десет година драматично скочила су: Ротшилд (Бауер), Брус, Kавендиш (Kенеди), Де Медичи, Хановер, Хабзбург, Kруп, Плантагенет, Рокфелер, Романов, Синклер (Ст. Kлер), Варбург (дел Банко) и Виндзор.

На интернету смо потражили одговор на питање које нам се само наметнуло, а тиче се српске реакције на присуство Романових на овој листи. Јасно вам је да реакције нису биле позитивне? Свердлоу је оптужен да је он сам илуминат, док су други посведочили да је руска царска породица била масонска, али да је до њиховог пада дошло зато што су открили да је британска краљевска кућа рептилијанска.

Можете да отворите очи, нећемо више о најмоћнијим породицама од којих се леди ваша 100-одстотно људска крв.

Е, сад. Свака од ових тринаест породица има један део планете којим влада, или неку функцију коју мора да испуни. Неке се баве глобалним финансијама, друге развојем војне технологије, неке религијом, и тако даље. Свака од тих породица има веће од тринаест чланова, пошто је број тринаест од велике важности за рептилијанце.

Њихова имена већ можете да чујете а да вам се ништа не догоди. Ту су породице као што су: Буш, Ањели, Форд, Kарнеги, Морган, Рузвелт, Савој, Спенсер, Kулиџ, Даглас, и тако даље. Оне контролишу познате међународне институције за своје циљеве, рецимо Билдерберг групу, Трилатералну комисију, Римски клуб, ЦИА-ју, Мосад, ММФ, Интерпол, Федералне резерве, Kлуб пензионера у Раковици и шта све не.

Поред тога, њихов је хоби да стварају вештачке државе, а међу тим вештачким државама је била и Југославија. Не само она, наравно, ту су и САД, Швајцарска, Kувајт, СССР, Велика Британија, све земље Арапске лиге, Италија, Израел, све државе Средње и Јужне Америке.

Поставља се питање шта за господина Свердлоуа значи „вештачка држава“. Шта је природна држава? Она која израсте на дрвету? Зар није свака држава вештачка, будући да је сваку створио човек? Да ли господин Стјуарт зна уопште значење речи „вештачко“?

Зашто се ове „вештачке“ државе стварају? Па да би се нагомилавала и скривала богатства оних тринаест породица и њихових присталица, и да би се стварали услови неопходни за изазивање ратова.

То што се ратови воде још од како је по први пут једна групица људи приметила згодну али заузету пећину, не игра никакву улогу у аргументацији Стјуарта Свердлоуа. Уосталом, и зашто би? Па није његов циљ да сам побије оно што му доноси паре.

Наравно, не морате веровати нама, можете да верујете и овом теоретичару завере. На страну то што прави милионе од продаје књига и од предавања, он нема апсолутно никакву корист од свега што прича. А ми смо ионако познати рептилијанци чија је једина сврха на овом свету да вас доведимо у заблуду исмевањем истине.

Advertisements