У Печерску, предграђу Кијева, 26. децембра организована је предновогодишња журка са око 90 младих. На њој је 22-годишња Марина Воренко успела да зарази чак 14 момака тако што се само љубила и „мазила“ са сваким од њих.

Портали из Кијева пишу да се на журци нису примењивале никакве мере заштите, те да је алкохола било толико да је половина гостију на крају завршила у оближњим болницама на трежњењу, пише 112.ua.

Што се Марине тиче, наглашава се да она није била пијана. Штавише, испоставило се да је на журку дошла знајући да је заражена!

„Девојка је пред журку добила резултате тестирања и знала је да је позитивна. Свесно је дошла на журку и чини се да је с намером гледала да зарази што више момака. Зато је флертовала са што више њих и љубила се с њима. Сви које је љубила су се заразили. Један од момака има јаке симптоме и примљен је у болницу“, пише портал.

Марина је, како се даље открило, пре 4 месеца изгубила рођака који је преминуо од коронавируса и за кога је била везана.

Како је девојка приведена на разговор, према незваничним информацијама, установљено је да је свесно заразила што више људи из неке врсте освете за трагедију која јој се приватно догодила.

Оставите Коментар