Слободан Цветковић из Жаркова није могао јутрос да задржи сузе док је уживо у јутарњем програму баш поред истог тог контејнера испричао како је јуче, некако у ово исто време, пронашао тек рођеног малишана умотаног у најлонску кесу испод хрпе смећа и траве док је шетао своју куцу.

– Је л’ сам вам ја сад укварио то ваше јутро… – упитао је чика Слободан дрхтавим гласом не кријући ни сузе, ни узнемиреност пошто је јутрос на телевизији уживо испричао шта му се јуче ујутру све у животу издешавало а на шта ни у сну не би могао да помисли да би могло да се деси.

Слободан је за ТВ Прва рекао да је шетајући пса пришао контејнеру да баци његов измет кад је из контејнера зачуо више некакво кмечање него плач… Пришао је, размакнуо смеће, некакву траву… Kонтејнер је већ био пун до пола, а онда испод те хрпе у најлон кеси беба?!

Kад је то изустио, Слободана су јутрос савладале емоције као и јуче, сузе су саме потекле…

– Шта ћу кад сам такав – рекао је Слободан откривши да у току дана прво мора у полицију да да изјаву а да ће потом, пре него што крене на планирано путовање, ићи у Тиршову да види и посети малишана којем је јуче пуком случајношћу спасао живот.

– Да нисам ја, био би то неко други – скромно каже жарковачки суперхерој, а онда је задрхтао и поново се заплакао само на помисао шта би било да га је предухитрио камион Градске чистоће који на том месту сакупља смеће само мало касније.

– Знате, то је онај камион који одмах дроби све – вели Слободан кроз сузе и дрхтавим гласом откривајући да не сме ни да помисли на тако нешто.

Оставите Коментар