Косово је мафијашка држава која је створена уз помоћ криминалних кланова! Ове речи у Европском парламенту у Стразбуру изговорио је фанцуски посланик Жан-Лук Шафхаусер, члан партије Марин Ле Пен.

Овај француски посланик познат је по томе што је у Европском парламенту увек на страни Срба и Србије, а у више наврата говорио је о злочинима над српским становништвом који су почињени од стране Албанаца с Косова на како каже отетој територији од Србије!

Жан-Лук Шафхаусер је на свом Јутјуб каналу окачио говор којим се обратио посланицима Европског парламента приликом расправе о усвајању Извештаја Дејвида Мекалистера о напретку Србије.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

  • Ако желимо да извештај буде фер, зашто се у њему не помињу анти-српски и анти-православни потези „Косова“, мафијашке државе. Зашто да заборавимо нашу дужност, да се сетимо, наше срамоте за оне злочине које смо починили над српским народом?! За НАТО пропаганду, лажне доказе о етничком чишћењу, направљеним од стране Немачке, да би се подржало бомбардовање сви ти докази уништили су економију и нерод те земље. Зашто да ћутимо о ономе што смо створили на Косову, мафијашку државу, који смо ми изградили на основу криминалних кланова, узимајући део територије од Србије? – рекао је он.

Погледајте цео говор Жан-Лука Шафхаусера:

Оставите Коментар