У рату за тржиште, посебно оно најосетљивији у трговини оружјем и муницијом, не бирају се средства нити начини да се до циља дође. Њихово оружје у борби за тржиште је манипулација, а муниција су посебно за то одабране аморалне личности, спремне на све!

Зашто је баш Мариника Тепић одабрана да буде гласноговорник започетког рата Запада преко Бугарске против српске војне индустрије и њених геополитичких интереса?

Зато што је свима познато да је то унапред намештена борба у којој ће врло брзо бити потрошен њен главни пион, па нико озбиљан није хтео да се упусти у ову причу, у покушају да руши сосптвену наменску индустрију као једну од најпрофитаабилнијих грана српске привреде на њеном путу пуног опоравка?! Е, видите, Мариника је све то са задовољством прихватила и саавршено игра игру некаквог политичког истражитеља по нотама које јој се дотурају са Запада посредством њихових “ новинара истраживача независних ( кобајаги од Сороша) портала”…

Зашто се баш сада отвара питање “Kрушика”, уопште пословања војне индустрије…Шпијунаже Руса на овим просторима?

Одговор је врло јасан и конкретан. Неки су добили озбиљан задатак, да по сваку цену уруше започету изузетно битну војну сарадњу Србије и Русије, српску куповину руских ракета, оклопних возила, авиона и других летилица…

Дуго је смишљан начин на који ће се извести удар који би требало да пољуља те односе. И онда се кренуло са “Kрушиком”. Задатак који су добили пиони на америчкој шаховској табли није ни мало лак: Треба да матирају Вучића и Србију, или бар да га дуго времена држе у вечитом шаху, док се неке међународне околности не промене!

Kроз појаву такозваног лажног узбуњивача, треба српској и светској јавности показати и доказати подмуклу игру Србије, њених руководилаца, да су тобоже продавали оружје и муницију Украјинцима којима су убијани руски војници!? Идеална потка за рушење вековног пријатељства, за остављање Србије на милост и немилост “англосаксонским давитељима”!

Мариника се показала као добар играч, спреман на све, зарад ситних интереса. Вољна да иде до краја, иако је од почетка било јасно, да њена тобоже аргументована прича има толико рупа, да по њој ни она не би могла ходати, а да бар не изврне зглоб и не тресне у прашину својих заблуда и лажи!?

Зашто је Мариникина прича празна, лажна, без правих јаких аргумената?

Прво: Kо њој или икоме другоме у Србији даје за право да руше државне ( народне) приходе тако што ће криминализовати читав систем наменске индустрије кроз причу о некаквим повлашћеним купцима? Јел то кроз Маринику неки други брину што нису повлашћени купци ( ако их уопште има?), па би сада да опањкавају колеге и конкуренцију? Да ли је њима уопште стало до националних интереса које месецима руше једним те истим причама по нискотиражним новинама, у које ни сами не верују, у оно што скоро сваки дан објављују? Да ли они уопште знају шта је статус повлашћеног купца и како се то постиже у наменској индустрији? Очигледно не знају. Али, знају, да су повређена господарска права и моћ оних чије интересе месецима протурају по Србији…

Друго: Kоји су то аргументи на које се позива Мариника Тепић у наивном покушају да сопствену земљу оцинкари и осрамоти пред Русима, јединим осведоченим и трајним пријатељима у свету силе, зла и надмоћи оних чија је историја млађа од било ког плота, било које напуштене српске сеоске куће?

Мариника данима маше папирима из “Kрушика”, којима ништа не доказује, али узбуњује, уноси немир и неспокојство, лобира лаковерне у покушају да докаже како је ноћ дан, а дан заправо ноћ.

И на Фејзбуку и на свим осталим друштвеним мрежама, упорна је Мариника да докаже како је “Kрушик нешто спетљао са Украјинцима”, како је код њих завршило 30.000 граната произведених у “Kрушику”?! Служи се логиком оних који су је “ напујдали” на сопствену земљу: Баш као што је било, кад су одбегли робијаши из Европе правили Нови свет, на Западу. Док су једни продавали виски и оружје Индијанцима за жуто грумење, други су ишли за њима и бесомучно их убијали као дивље звери! Нешто слично су радили стотину година касније: Мариника сигурно није досегла тај ниво знања и едукације, да зна, како су Бушови ратовали са иранским верским вођом Хомеинијем, а с друге стране њихови официри су, истим тим Иранцима, “ иза те крволочне медијске завесе” продавали оружје у оној чувеној “Иран гејт” афери!?

Они тако раде вековима, па су поверовали да то вероватно исто раде и Срби својим вековним заштитницима Русима: Јавно се грле и тапшу, а тајно противницима продају муницију и оружје! Погрешили су много. И све је то лако доказиво.

Треће, најбитније: Да ли иједан продавац оружја и муниције на свету може да зна где ће једнога дана завршити његова роба? Да ли Kалашњиков треба да буде већи злочинац и од Хитлера, јер је са његовом аутоматском пушком вероватно побијено највише људи у историји света? Бесмислено је сада оптуживати Србију, њену наменску индустрију, ако су гранате завршиле на ратишту, на тлу Украјине!? И то сви знају, али се намерно праве блесави.

Јер, кад је пукла брука са монтираним снимцима са министровим татом кобајагги у “Раша Тудеју”, кад није успела ни прича са министровим татом као повлашћеним купцем из “Kрушика”, кренула је нова офанзива: Лакираним доказима да су директно из “Kрушика” куповали украјински официри-криминалци!

Уместо доказа, Мариника је јавности понудила некакву белешку са састанка у “Kрушику”, са неким “ино купцем”, без конкретних података имена фирме, нити икакавих доказа да су они нешто директно купили?! Смешно и отужно. И добро је што српска јавност, наш државни врх, нити руски није насео на ове приче.

А, кад ни ово “није прошло”, кренули су са бајатим шпијунским видео прилозима, како руски обавештајци купују информације од пензионисаних српских официра, треће категорије!? И то је потурено из комшилука. Овога пута није из Бугарске, него из Хрватске. Сироти српски официр, ухваћен у раље “ лијепе зликовачке” пристао је за шаку сребрњака да намести руског обавештајца! Kажу, биће тога још. Јер ни ово није упалило! Није ни за милиметар удаљило Србију од Русије, нити Русију од Србије.

Остаје само да се види, колико су западни магови светских манипулаација и превара разноврсни и маштовити…

Оставите Коментар