Душко Kнежевић, предсједник Атлас групе и Универзитета Медитеран, поручио је да је кандидат Покрета Европа сад Јаков Милатовић предсједник за европску перспективу Црне Горе.

„Грађани Црне Горе, на прагу смо потпуне слободе. Нужно је само да у неђељу масовно изађете на биралишта и – заокружите број 2. Својим гласом за Јакова Милатовића као будућег предсједника, промовисаћете европску будућност наше Црне Горе! Тиме ћете превазиђеног и бројним аферама искомпромитованог Мила Ђукановића послати у прошлост.

Зашто је Јаков Милатовић достојан функције предсједника Црне Горе?

Црној Гори, економски разореној и поделама располућеној, у режији одлазећег предсједника, потребан је пристојан и скроман млади човјек, интелектуалац високог ранга, као што је Јаков Милатовић. Наоружан знањем и образовањем стицаним на најпрестижнијим универзитетима у свијету, васпитаван у традиционалној црногорској породици, потврђен и као породичан човјек, са конкретним резултатима у улози нестраначког министра за економски развој, заслужио је повјерење грађана који у њему виде европску перспективу Црне Горе.

Упамћен је као студент генерације на Економском факултету у Подгорици, са просјечном оцјеном 10! За разлику од свог противкандидата Мила Ђукановића, који је на истом факултету био један од најлошијих студената и за кога је, по свједочењу једног од професора, ургирало ‘пола Kомитета’ да на испиту добије шестицу!?

Бриљантни студент Јаков Милатовић за изванредан успјех награђен је 2008. на 2009. годину стипендијом наше Атлас фондације, која је препознајући праве вриједности црногорског друштва више од 15 година улагала у будућност академске заједнице стипендирајући на стотине најбољих студената на факултетима у Црној Гори.

Поносни смо што ће стипендиста Атлас фондације Јаков Милатовић постати предсједник Црне Горе! Без лажне скромности, пријало је његово признање које је изрекао као гост у емисији ‘Бићете нацртани’ најпознатијег црногорског карикатуристе Горана Шћекића на РТВ Никшић: ‘Господин Душко Kнежевић је дефинитивно тих година био једини филантроп у правом смислу.’

Истина је да је Милу Ђукановићу, као премијеру Црне Горе, пријало да учествује у свечаној додијели Атласових стипендија, а имао је част и да отвори Универзитет Медитеран, прву приватну високообразовну установу у Црној Гори, и одржи прво предавање.

То не даје за право халапљивом одлазећем предсједнику Црне Горе да сакрије од Агенције за спречавање корупције, да је сувласник 13 факултета и Универзитета. У заробљеној држави све је било допуштено Милу Ђукановић, чак ни да пријави екстра профит остварен тајном трансакцијом, од ‘првог милиона’ преко кастоди рачуна, из којег је никла његова ‘ничија кућа’?!

Јаков Милатовић нема мрљу у животу и каријери. Са својих 36 година (мало више од дужине владавине Господара), има далеко веће искуство од Ђукановића, који је са 29 година преузео функцију премијера Црне Горе на коју га је, послије АБ револуције, директно поставио Слободан Милошевић!

Високообразовани млади интелектуалац Јаков Милатовић није изабрао Лондон, Вашингтон или Брисел, ни далеко уноснији посао у некој страној банци, него се вратио у родну Подгорицу, да се бори за Црну Гору. Њему људи вјерују, код њега препознају посвећеност и искреност, што је добило потврду на изборима у Подгорици, гђе је Покрет Европа сад, који је он предводио, убједљиво поразио ДПС.

Резултат у првом кругу предсједничких избора обећава да ће Јаков Милатовић, уз подршку свих политичких чинилаца, осим ДПС-а и његових сателита, остварити убједљиву побједу над Ђукановићем и дефинитивно поразити његову ретроградну политику засновану на криминалу и корупцији, што је нанијело огромну штету Црној Гори, коју препознају као Kолумбију на Балкану! Он, Господар и диктатор, директно је одговоран за стварање нарко кланова и армије шверцера цигарета, за ликвидације и неразјашњена убиства по Црној Гори и широм Европе и региона!

Будући предсједник Јаков Милатовић биће у прилици да од надлежних органа затражи одговоре на питања која је истицао у предизборној кампањи. Откуд толико богатство Првој фамилији у сиромашној Црној Гори, које нема нико ни приближно ни у једној земљи богате Европе. Да се објасни како је Мило Ђукановић прошао пут од џемпераша до барона пљачкаша, и уз милијарде које је намицао док је приљежно уништавао привреду, пљачкајући ‘своју’ Црну Гору, био умијешан у сваки инвестициони програм, кроз власништво преко пријатеља и кумова, или директно рекетирање инвеститора.

За похару, пљачку и уништавање супстанце ове државе и грађана, Ђукановићев клан коначно мора кривично да одговара.

Дубина Ђукановићевог моралног суноврата најбоље се може сагледати из његових јавних наступа, у којима као покварена плоча понавља матрицу да су за његову погубну политику криви сви други, обрушујући се опет на Србију и Српску православну цркву. То ће му, још једанпут, поломити зубе. Сада, за разлику од свих претходних избора, сам ће поднијети највећу жртву. Заувијек!

Зато, збогом Мило!

Зато грађани Црне Горе, ослобођени страха од диктатора Мила Ђукановића, што сте већ потврдили на парламентарним изборима 30. августа 2020. године, када смо заједно срушили режим који је три деценије урушавао државу – 2. априла заокружите број 2 и обезбиједите побједу Јакову Милатовићу, будућем предсједнику ослобођене Црне Горе!“, пише у саопштењу Душка Kнежевића.

Оставите Коментар