Никако не могу да прихватим да у политичкој борби неко напада чланове породице председника Србије и Српске напредне странке Александра Вучића. Овим путем стајем у одбрану и председника Вучића и његове породице. Нарочито је у последње време изложен нападима председников брат Андреј Вучић.

Осуђујем срамне и болесне нападе дела опозиције, тајкуна и људи из криминогених средина на Андреја Вучића. Као грађанин Србије, члан Главног одбора и народни посланик СНС отворено и јасно поручујем свима који измишљају разне лажи на рачун председниковог брата: „Оставите на миру Андреја Вучића! Престаните да лажете и измишљате. Срам Вас било!“.

Организатори тих измишљотина су углавном кукавице, лопови, опозиционари и тајкуни који желе да напакосте председнику Вучићу, па му ударају на породицу.

Уверен сам да ће и овог пута председник Александар Вучић остати јак и да ће имати снаге да упркос срамним нападима настави и даље снажно и јако да се бори за Србију.

Што се тиче Андреја Вучића, кога познајем преко десет година и сматрам га за пријатеља, морам да истакнем да је реч о једном од најчеститијих и највреднијих људи које познајем. Реч о великом родољубу и хуманом човеку, који је увек спреман да помогне било да је реч о државном и националном интересу или о помоћи за социјално и економски угрожену породицу.

У нашој СНС је члан Извршног одбора и један од највреднијих људи, коме није тешко да обиђе по неколико пута нашу Србију у току године и да на лицу места види шта и како коме може да помогне. Да му старији брат није председник Србије и СНС, верујем да би Андреј Вучић направио велику политичку каријеру и одлично обављао најодговорније функције у држави. Али због наших мени нејасних стереотипа и сталних криминално-тајкунских напада често потпомогнутих невладиним сектором и страним фактором, квалитетни чланови породице способних људи често остану у сенци и не заузимају високе функције у нашем друштву све због оне изреке: „шта ће онај или овај да кажу…“.

Моје лично мишљење је ако у једној породици као што је породица Вучић постоји више квалитетних људи за обављање најважнијих функција у држави, онда треба да их и добију.

Али знајући скромност чланова породице Вучић, мислим да ће само Александар остати на високим државним и страначким функцијама.

А ми сви који познајемо Андреја Вучића, а нарочито који смо функционери СНС, требало би јавно и јасно и гласно да искажемо свој критички став на нападе на брата најбољег председника наше Србије у историји.

Александар Вучић има брата којим се поноси и којим треба увек да се поноси. А ми напредњаци треба да будемо поносни и срећни што за пријатеља и друга, страначког саборца и члана имамо човека као што је Андреј Вучић.

Ово је мој одговор на последње нападе на породицу Вучић.

Увек ћу јасно и гласно бранити и Александра и Андреја Вучића и њихову дивну породицу!

Угљеша Мрдић

Оставите Коментар