Што време више пролази то смо и сигурнији да ништа није случајно. Баш по том принципу, убеђени смо и да није случајно ни то што је Творац изабрао баш наш народ као изабран народ који ће човечанству подарити највећи ум којег је свет икада видео. Криво нам је само што том свету више смета тробојка које је срце тог генија поносно носило у себи, него све нијансе таме које је гледало пре њега.⁣

Криво нам је и што Србин данас, уместо да том свету објашњава рад преко 700 Николиних патената он је приморан да брани његово неоспориво порекло. А највише нам је криво што их толико поклекне па изговоре „ма није он био наш“, „ма није битно чији је“, „ма свачији је“ – „ма свеједно је“.

View this post on Instagram

"СВЕ ЈЕ СТВОРИЛА СРПСКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА" !⁣⁣ ⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ Што време више пролази то смо и сигурнији да ништа није случајно. Баш по том принципу, убеђени смо и да није случајно ни то што је Творац изабрао баш наш народ као изабран народ који ће човечанству подарити највећи ум којег је свет икада видео. Криво нам је само што том свету више смета тробојка које је срце тог генија поносно носило у себи, него све нијансе таме које је гледало пре њега.⁣ ⁣ ⁣ Криво нам је и што Србин данас, уместо да том свету објашњава рад преко 700 Николиних патената он је приморан да брани његово неоспориво порекло. А највише нам је криво што их толико поклекне па изговоре "ма није он био наш", "ма није битно чији је", "ма свачији је" – "ма свеједно је". Није господо свеједно јер ни Николи није било свеједно и никада му неће бити свеједно. Он је своје изуме и патенте оставио свима да без различитости и граница уживају у њима. Он је свој живот оставио човечанству, али је исто тако и своје срце оставио Србији.⁣⁣ ⁣⁣ ⁣ Немојте браћо да поклекнете и да стидљиво изговарате оно што је Тесла или било који други поносни Србин увек истицао. Никада Србин није желео нити је имао потребу за туђим али никада није и никада неће дати да му узимају оно што је његово !⁣⁣ ——————————————⁣⁣ ХВАЛА ТИ НИКОЛА – ХВАЛА ТИ СРПСКИ НАУЧНИЧЕ !

A post shared by Принцип® (@princip_shop) on

Није господо свеједно јер ни Николи није било свеједно и никада му неће бити свеједно. Он је своје изуме и патенте оставио свима да без различитости и граница уживају у њима. Он је свој живот оставио човечанству, али је исто тако и своје срце оставио Србији.⁣⁣

Немојте браћо да поклекнете и да стидљиво изговарате оно што је Тесла или било који други поносни Србин увек истицао. Никада Србин није желео нити је имао потребу за туђим али никада није и никада неће дати да му узимају оно што је његово!

Хвала ти Никола – Хвала ти српски научниче!

Оставите Коментар