– У данима после избора за председника Србије 2017. године, сведоци смо сценарија који сам написао баш на дан услед избора. Дешава се управо оно што сам написао ја и ко зна колико још људи који се колико толико разумеју у геополитичке токове. Нова обојена револуција је на помолу, а ЦАНВАС и Срђа Поповић су као топовско месо овог пута избацили искључиво младе, потпомогнуте домаћим лидерима НВО, попут Надје из чувене организације „Жене у црном“ и ко зна којих још ведета малоградјанске Србије.

Александар Пожгај

Зашто млади и студенти овог пута у првим редовима? Одговор се сам намеће, децу и студенте је лако окренути против државе јер њима Србија готово да ништа не значи. Патриотизам је њима стран појам, јер се патриотизам нигде на ТВ не промовише.
За све њихове проблеме и главобоље неолиберални медији који су већински у Србији ће окривити државу, без обзира ко је актуелна власт и тако раде годинама.
Овај пут су покушали и успели да изведу генералну пробу, само се поставља питање за који “догађај“ је планирана премијера. Протест је само проба јер се циљ протеста не зна. Избори су иза нас, народ је рекао своје, а богами су своје рекли и већина светских лидера потврдивши вољу народа од 55% и ту неће бити промена.

Да ли ће деца бити јагањци у служби неолибералне клике или вукови у чопору своје Србије остаје да видимо. Како сада ствари стоје, бити вук у свом чопору није “кул“ већ је изгледа много више „кул“ бити јагње са тенденцијом раста у овцу! Али осим шишања,знамо како завршава овца, јагње и цело стадо!

БУДИ ВУК, НЕ БУДИ ОВЦА!

Аутор: Александар Пожгај