Kонтроверзни хрватски генерал у пензији Здравко Понош, иначе приватни кандидат за председника Србије злогласног жутог тајкуна Драгана Ђиласа, крије од очију јавности, као змија ноге, своју лепшу и бољу половину Зденку Понош, иначе Хрватицу родом из Инђије.

Иако је свуда у свету уобичајено да супруге председничких кандидата помажу кампање својих мужева разним хуманитарним акцијама и честим појављивањем у јавности у друштву мужева али и самостално, Зденка Понош још увек је потпуно анонимна за јавност државе у којој ће, каже њен муж Здравко, управо она бити „прва дама“!

Јер, ако је Здравко Понош, како он каже, „долазећи председник Србије“, онда је његова супруга Зденка Понош „долазећа прва дама Србије“?

Иначе је Зденка, како она наводи на свом профилу на Фејсбуку, „незапослено лице“, иако у јавности има прегршт написа о неком њеном наводном „пословању“ и муљању са некаквим силним становима и гаражама у Београду?

Зденка Понош, наравно, као и свака Хрватица, воли да летује у Хрватској, а у Хрватској јој живе и кумови Хрвати.

Углавном, потенцијална „прва дама Србије“ требало би да буде присутнија у јавности државе у којој ће њен муж, можда, бити председник, а моћ и утицај жена на своје мужеве у нашем поднебљу и те како су познати и веома велики, па ће се, можда, једног дана, и то ускоро, и Зденка питати нешто у Србији…

Оставите Коментар