Глобални споразум о миграцијама ће узроковати да Европа буде преплављена са додатних 59 милиона нових миграната у року од 6 година, наводи британска парламентарна заступница Џенис Аткинсон!

Документ ставља земље које одлуче да га потпишу под огроман притисак да допусте мигранатима улазак у њихову земљу.

“Ако мислите да контролишете своје границе, поново размислите” – упозорила је Аткинсон, додајући: “Овај споразум даје потпору и циљу УН да поплаве наше нације са 59 милиона миграната до 2025. године …. то је само 6 година.”

Аткинсон је објаснила извор новог УН Глобалног споразума… то је Декларација из 2000. године која је закључила да је етничка популација Европе у опадању, “па би се стога требала заменити”.

Овај споразум не одобравају незапослени млади људи европских земаља у којима је незапосленост 50% или већа, као и многи нови мигранти који су “незапослени”, док је просечно запослено само око 13% нових миграната према Аткинсоновој.

Заступница парламента је критиковала британску премијерку Терезу Меј због обећања да ће поново преузети контролу над британским границама након Брегзита, која свеједно планира да потпише миграцијски пакт УН следећег месеца.

“Сетите се – УН и глобалисти желе да поплаве наш континент са 59 милиона досељеника до 2025. године”, нагласила је Аткинсон, додајући како документ УН наводи да је масовна имиграција “неизбежна, пожељна и неопходна”.

Упозоравајући како ће план довести до “културног и моралног слома” европских земаља, Аткинсон је такође нагласила да би пакт могао да доведе до изгласавања Закона о говору мржње за употребу појма “илегални мигранти”.

“Биће противзаконито ако не употребљавате прописани језик”, упозорила је Аткинсон, додавши да би се грађани Европе могли “опростити са њиховом демократијом и њиховим начином живота”, осим ако затраже од својих вођа да одбију потписивање споразума у Маракешу.

Ангажман заступнице парламента о језичној политици дели и холандски заступник Марсел де Граф, који је казао како ће пакт подмазати законе који би криминализовали критике масовне имиграције као говор мржње.