Српска напредна странка представља програм за Београд и кандидате за одборнике у Скупштини града Београда са листе „Александар Вучић – Зато што волимо Београд!“ у Дому омладине

Танјуг

На самом почетку приказана је ретроспектива пројеката који су у предходних четири године урађене у престоници Србије. Тај филм како је речено сведочи о великим пројектима. Такође, речено је да је сада Београду потребан нови, јак и професионалан тим коме ће будућности бити приоритет, а да се тај тим налази на листи „Александар Вучић – зато што волимо Београд“.

Танјуг

На бину су позвани људи који се налазе на листи „Александар Вучић – зато што волимо Београд“. Међу онима који су изашли на бину налази се први на листи проф. др Зоран Радојичић, градоначелник Београда Синиша Мали, градски менаџер Горан Весић, Ирена Вујовић, Живорад Жика Николић, Андрија Младеновић, Бранислав Милићевић познатији као Бранко Коцкица…

Танјуг

Речено је да је то тим који има одличан програм, али и да грађани морају да буду упознати са пројектима који ће тај тим градити тај тим. Након тога је пуштен кратак филм о пројектима који грађане Београда чекају у наредном периоду. Међу тим пројектама су нови булевари, мостови, аутобуске станице, али и метро.

Окупљенима се обратио Живорад Николић који је рекао да је велика обавеза обећати нешто важно што ова листа жели у наредном периоду уради.

Танјуг

– На децентрализацији Београда се већ ради, али имамо нове планове. Жеља нам је да свака од 17 београдских општина има исте услове као што има центар Београда.

Аја Јунг рекла је да Београд мора да буде изнад политике, свакодневног и стандардног.

– Ово је моје прво учешће у политичком животу. Особа сам која изузетно цени посвећеност и резултате, а резултати у претходних четири године су свакако видљиви. Ми данас не смемо да се опустимо, већ морамо да радимо. Са овом листом можемо да учинимо да Београд постане још боље место за живот.

Шта су најважнији планови за образовање изложила је Љиљана Марковић.

Танјуг

– Само народи који негују образовање и културу, могу да преживе кроз историју, а у последњих четири године видела сам да ова градска власт ради за образовање и младе људе. Уверена сам да наш тим може реализовати пројекте. Овај тим је гаранција да ћемо градити вртиће, школе.

Весна Станојевић рекла је да ће њихова листа урадити много у будућности.

Танјуг

– Ја имам потребу да свакој жени која трпи насиље кажем да то није добро због деце. Ми морамо да станемо насиљу на пут, а људи са ове листе ће тај социјални део који је велики проблем тог друштва решавати у наредном периоду – истакла је Станојевић.

Доктор Зоран Радојичић, први на листи „Александар Вучић – зато што волимо Београд“ рекао је да је Београд у последњих четири године постао бољи град, али да ова листа има визију да престоница буде још боље место за живот.

– Ми имамо јасну визију. Знамо да поставимо циљеве и знамо како ћемо их реализовати. Наша визија је лепши и бољи Београд, престоница која ће бити раме уз раме са осталим светским метрополама. Такође, важан нам је живот сваког грађанина Београда.

Извор: informer.rs