Двопрезимена Милица из комби – странке „Заветници“, користећи се најприземнијим речником улице назвала је Српску Десницу Мише Вацића „Хрватском“ Десницом.

Српска Десница, као национална политичка организација, добро је упозната са обимом и разлозима усташког геноцида над Србима. Простаклук упућен Вацићу од неуспешне „Заветнице“ дубоко вређа све оне родољубе из Српске Деснице који су се против усташа борили у не тако давној прошлости. Срамотно је да било која особа овако подло наступи, па чак иако је мотив одбрана шабачког пљачкаша Зеленовића.

Током политичког рата између жутог клептомана Зеленовића, кога подупиру Сорошеве испоставе у Србији и лидера Српске Деснице Мише Вацића, који има наклоност опљачканих Шапчана и патриотског дела јавности, многе чињенице излазе на светлост дана. Прозападном Зеленовићу гори под ногама због учињених недела, док Вацић и Српска Десница јачају широм Србије.

Раст Вацићеве странке расте због отворене борбе против корупције и домаће пете колоне, а квазинационалне групације Бошка Обрадовића и Милице потпуно политички пропадају. Ови надриСрби стога се прикључују Зеленовићу, Ђиласу и Мариники ради финансијске реанимације. На срећу српског народа, ове акробације воде их у политички амбис.

Након јавног блаћења српских националиста у емисији „Правац“, јасно је да Мица „Заветковски“ или „Зеленковски“ дефинитивно „игра“ у истом идеолошком дресу жуто – прљаве боје са Зеленовићем.

Српска Десница наставља своју борбу против нескривених издајника српског народа и нових усташа, муџахедина и балиста који су се „заветовали“ истом антисрпском штабу! Зеленовићу је топло око срца док посматра „заветничке“ насртаје на Вацића вечерас, али биће му непријатно већ сутра када схвати да Милицу не подржава чак ни она групица људи коју назива „странка“. Дакле, и Милица и Зеленовић остају сами у издаји сопственог народа. Можда их приме суседи ако им се заветују на послух. Зеленом то неће бити тешко, а Заветница је давно прекршила сваки могући српски завет.

Политика је чудо. Живела слободна Србија!

Оставите Коментар