Поједини производи већ од четвртка, када „Лидл” отвара своје продавнице широм Србије, моћи ће да се купе од 20 од 60 одсто јефтиније него у другим трговинским ланцима.

Фото: alo.rs
Фото: alo.rs

Доласком „Лидла“, како тврде економисти, тржиште Србије добија оштру конкуренцију, а потрошачи ниже цене. Стручњаци верују да ће то утицати и на друге трговинске ланце да снизе цене како би опстали на тржишту.

Фото: alo.rs
Фото: alo.rs

„Лидл” је за прве дане отварања припремио понуду са великим бројем производа атрактивних цена. Кад је реч о млечним производима, купци ће моћи да уштеде од 30 до 50 одсто на поједине артикле. Значајну уштеду могу остварити и приликом куповине меса и сухомеснатих производа, док би само на шећеру могли да уштеде 20, а на кафи 30 одсто.

Фото: alo.rs
Фото: alo.rs

„Лидл“ отвара врата за грађане Србије 11. октобра

У понуди је и одећа. Хиљаду динара коштају две мајице за одрасле, а исто толико треба издвојити за три поткошуље или пет пари женског доњег веша. За 1.500 динара могу се купити сомотске мушке панталоне, а мушки џемпер је 1.300 динара.

Табела, Фото: alo.rs
Табела, Фото: alo.rs

Такође, у понуди су ствари за труднице, али и бебе и децу. Беби-постељина кошта 1.300 динара, а два бодија 700 динара. Мајица за децу износи 300 динара, што је за чак 50 динара јефтиније него у кинеској робној кући. Кад је реч о малим кућним апаратима, рецимо, сецкалица кошта 1.300 динара, а тигањ кошта 400 динара.

И.Н. – М.К.