Ћерке Бориса Тадића, Маша и Вања важе за децу српских политичара који живе најекстравагантнијим животом. Њих две за разлику од својих вршњака у Србији су спремне да за један свој хир издвоје и по неколико српских просечних плата. Ти хирови су различити од прескупих маркираних ташни до пластичних операција и путовања.

Обе сестре воле да носе прескупе ташне. Примера ради Маша поседује на десетине скупих торби. Само једна њена торба “ГУЦЦИ” коста 2.000 евра. Док њени вршњаци у Србији морају да раде по неколико месеци да би зарадили овај износ, Маша тај новац потроши у једном дану. Сестре Тадић поред прескупих “ГУЦЦИ” торби носе и мало јефтиније “МИЦХЕАЛ KОРС” ташне, чија је цена тричавих 500 евра. Kако причају блиски људи из њиховог окружења, сестре Тадић имају десетине хиљада евра у ташнама.

Поред прескупих ташни сестре Тадић имају још један хир. То су пластичне операције. Младе Тадићке су такође биле јако незадовољне својим физичким изгледом. Потрошиле су на хиљаде евра на пластичне операције. Од пластицних операција урадиле су носеве, уста и груди. Kад им и то није било довољно наставиле су да троше очев мовац на скупа путовања, одећу и ноћне изласке.

Оставите Коментар