Новинар БИРН-а Слободан Георгиев испрозивао је мушку одбојкашку репрезентацију Србије због припрема на Палама.

У тренутку када цела Србија слави злато које су „плави“ освојили на Европском првенству након победе над Словенијом 3:1, нашао се и неко ко ће да контрира.

Новинар БИРН-а Георгиев огласио се на Твитеру и иронично прокоментарисао место на коме су се одбојкаши припремали за европско злато.

Након ове објаве, Твитераши су га уништили својим коментарима, а један од њих је: „Како те није блам да шириш мржњу према српској ратној престоници, фуј смраду“!

1 KОМЕНТАР

  1. Слободан Георгиев добија плату од фондације ”Balkan Trust for Democracy” (САД), од ”National Endowment for Democracy” (Холандија), а онда још од ”Norwegian Ministry of Foreign Affairs“ (министарство иностраних послова Норвешке). Шта сте онда друго очекивали од овог човека? Рекао је тачно оно што ове органиуације из најважније НАТО државе мисле, и то је то. Додирна тачке и главни задатак ових организације је дифамација Срба и све што хе србско и промовисање лажне идеја да су Срби масовно силовали жене у БиХ током задњег рата и дубоко симптизују с идејом да Косово буде независно. Није овај плаћеник ни могао нешто друго да каже јер кад би то учинио, изгубио би посао на лицу места, а верујте ми да ове организације из САД, Холандије плус министратсво иностравних послова Норвешке, који искључиво имају радне места за Србомрзце, сигурно не плаћају 400 евра месечно већ најмање 10 пута више. Тако да неби он да остане без посла и изјавио то што је му је рекао неки Норвежани у канцеларији. Јадник. Тужно је да такви кад толико пута понове лажи о Србима, на крају још и поверују и лаж се претвара у истину за њих, тако могу да носе терет лажи, претворећи је у ”факат” и то је то, све је онда лакше.

Оставите Коментар