Испред пекаре „Мања“ у Сарајеву чији је власник Саша Тривић, а чији су статуси у којима изражава подршку Радовану Караџићу и Ратку Младићу доспели у јавност, исписано је – четник.

Након пресуде Радовану Караџићу, који је осуђен на доживотну казну затвора, Саша Тривић је почео да објављује низ статуса.

Твитераши су потом открили његове твит из 2016. године у којем пружа подршку Ратку Младићу објављујући његову фотографију с речима „Један, једини“ и подељеним статусом друге особе у којем се говори „На свему вам хвала генерале, срећан ти Дан републике“.

На друштвеним мрежама је покренут апел да грађани бојкотују њихове пекаре. У Вогошћи је испред њихове пословнице већ залепљен плакат на којем се позива на бојкот.

„Тамо су неки људи извукли скриншотове који су извучени из контекста и од тога направили кампању. У принципу напад је уперен на фирму и због тога не бих отварао даљње теме око тога,“ рекао је Тривић.

Тривић је на крају објавио твит у којем као организатора напада криви „пекарску мафију“ те поручио да се „непримерено зезао па је онда неко мало злонамерно скриншотовао“.

Следи и позив на линч:

Leave a Reply