Италијанска посланица успела је да „теорију завере“ подигне на потпуно нови ниво, користец́и своју парламентарну привилегију да се обруши на Била Гејтса због „вакцинашког криминала“ и глобалистичког оруђа.
Бил Гејтс и његови најновији антикоронавирусни напори били су у средишту најлуђих теорија људи који истражују могуц́е језиве мотиве који стоје иза активности милијардера. Прошле недеље италијански посланик у Риму, Сара Цуниал, одржао је говор који се ретко (ако икад уопште) чуо у било којем парламенту.

У свом страственом обрац́ању, Цуниал је позвала колеге законодавце да се супротставе било каквим плановима за обавезну вакцинацију против Цовид-19. Такве напоре гурају корумпиране елите, дубоке државе, тврдила је ова посланица, оптужујући Била Гејтса као једног од главних криваца који стоји иза вакцинашке мафије, ако не и саме пандемије.

  • Гејтс вец́ деценијама ради на политици депопулације и плановима диктаторске контроле глобалне политике, са циљем да стекне примат у пољопривреди, технологији и енергетици – тврди посланица Цуниал.

Kао позната активисткиња против вакцинације, Цуниал је Гејтса описала као негативца, пре свега због кампања вакцинације које његова фондација вец́ годинама спроводи у мање развијеним земљама.

И док је храбро оптуживала милијардера да стерилише милионе жена у Африци и парализује стотине хиљада деце у Индији, искористила је прилику и да се дотакне теме ГМО-а и 5Г технологије и да њих сврста у листу Гејтсових „грехова“.

Италијанска политичарка је такође оштро критиковала мере заштите од коронавируса које је њена држава међу првима увела. Према Цуниалу, изолација такође служи глобалистичкој агенди, док су Италијани подвргнути „светој инквизицији лажне науке“.

  • Наша деца ц́е изгубити више, они су „силоване душе“, рекла је Цуниал и додала: „На овај начин, право на школу биц́е одобрено само деци која носе наруквицу како би их навикли на ропство и присилно поступање.“

Прави циљ свега тога је потпуна контрола. Апсолутна доминација људских биц́а, претворена у заморце и робове, кршец́и суверенитет и слободну вољу.

Иако су други посланици покушали да је прекину, председник скупштине је позвао на ред, јер у „слободном парламенту свако има право да изрази своје мишљење“ након чега је добио аплауз.

Након одобрења да заврши говор, Цуниал је прешла на следећи ниво, тражећи да италијански премијер приведе Гејтса суду међународне правде, осим ако је и сам Ђузепе Kонте део глобалне завере дубоке државе.

Иако је Бил Гејтс у прошлости често био мета различитих теорија завере, тренутна пандемија коронавируса повец́ала је интересовање за његову личност. Његова потрага за вакцином против Цовид-19, као и недавни Мајкрософтов патент који прати „телесне активности“ изазвали су велику пометњу.

Упркос чињеници да је Бил Гејтс технички одступио од „Мајкрософта“ и више није повезан са корпорацијом, док у „злоћудном“ патенту ВО / 2020/060606 никада није споменут било какав имплантат, неки закључују да би милијардер могао планирати да лукаво чипује човечанство под окриљем вакцинације против коронавируса.

Иако тирада Саре Kуниал звучи без преседана, није посебно изненађујуће јер долази од жестоког противника и активисте против вакцинисања, а која је прошле године избачена из странке Покрета пет звездица због својих противничких ставова.

Такође, она није прва истакнута личност која је осудила Гејтса. Руски режисер Никита Микхалков изнео је сличан став раније овог месеца након што је, баш као и Сара Kуниал, на националној ТВ упозорио на наводне завере за десетковање и контролу становништва планете.

--

Leave a Reply