Таблоид Нова С не пропушта прилику да нападне Милана Радоичића и све Србе са Косова и Метохије. Од догађаја у Бањској овај медиј се придружио шиптарској пропаганди криминализације Срба са севера Косова и Метохије, а начин на који то ради прешао је све границе таблоидног новинарства.

Након срамних напада на браниоца Милана Радоичића, адвоката Горана Петронијевића о коме нису знали ни основне детаље па су његову супругу назвали “особом са којом је у блиској вези”, нападе су проширили и на вишег јавног тужиоца Ненада Стефановића.

Наиме, како сазнајемо Стефановић је поднео иницијативу Етичком одбору Високог савета тужилаштва против колеге Горана Илића, заменика републичког јавног тужилаштва због скандалозне изјаве коју је дао братском медију Нове С.

Стефановић је пријаву поднео из разлога што је изјава Илића прекршила све кодексе етичког понашања, будући да је овај коментарисао пуштање Радоичића на слободу и ту одлуку довео у вези са “несамосталности” рада тужилаштва, односно Ненада Стефановића.

У намери да јавности докаже супротно од онога што спекулише Илић, Стефановић је поднео пријаву. Али ови амерички послушници у српском правосуђу, навикли на језик каубоја а не на цивилизован начин решавања спорних питања, су ову пријаву претворили у прогон.

Незадовољни што се држава држи закона и што не жели да прогласи Србе терористима у сопственој држави и осуди их и без суда, они на све начине покушавају да укаљају институцију тужилаштва у којој и сами и даље раде.

Овој хајци на Србе са Косова и Метохије преко тужиоца Стефановића придружиле су се и лажне Лауре, Бојана Савовић и Јасмина Пауновић.

Тужитељка Савовић – жена у црном.

Одакле толики порив да се Срби криминализују и претворе у терористе, па макар и читав правосудни систем пао, јасније је када се има у виду да је управо Бојана Савовић, жена у црном, недавно од дежурне мрзитељке Срба Сташе Зајовић уплакана примила награду.

Какве награде могу доделити жене у црном једна другој сведоче бројне акције ове НВО уперене против српског народа.

Васељенска

Оставите Коментар