Древни руски, а можда и њен најопаснији непријатељ до сада се поново појавио! Наиме за убиство прелепе и екстремно образоване Дугинове ћерке, одговорност је преузела анархистичка групација блиска усафуњалом Наваљном.
Иначе руској верзији визиЈонара. Реч би вам била о сплачини над сплачинама.
Узгред речено центар активности милитаристичког крила дате партије се гле чуда налази у Кијеву.
Тако да се највероватније ради о удруженом напору украјинских Удбаша и огавних руских анархиста.
Украјинце заиста не волим, али их могу разумети. Ипак су у рату, а чињеница да конвертити немају скрупула сваког оног ко је благо упознат у тај феномен не чуди. Но да се вратимо на Русе.
Иначе на свету не постоји ништа горе од руских либерала.
Толико тупасто удворништво западу, таква манифестација словенског комплекса инфериорности зачињеног са обиљем кринџа се нигде другде не среће до њих.
Буквално их се највећи писац свих времена, Достојевски гадио што је и изразио у свом делу „Зли дуси“. Просто ретко огавна смећа која су ономад Руско Царство завила у црно.
Пре тога га крупно дестабилизајући што је дало одрешене руке немачким па и британским агентурама да избуше Романове и да на чело те земље поставе прво Керенског па потом и огавног Лењина и Троцког који су вам заправо и корен овог проблема у Украјини.
Слава Богу неком Божијом промишљу се појавио Стаљин који их је све комплет сурово ликвидирао док је наказну Лењинову удовицу метафорично гледано вукао за нос.
Но забрињава што је ова жгадија након толико деценија поново дигла главу.
Мада и руска држава је крива за то. Сам Путин и комплетна елита око њега и ако не у геополитичком смислу су ипак масу патили за светлима запада.
Поготово оним из осамдесетих година. Жарко су желели да их ови прихвате као равноправне, али то није ишло.
Просто немају тај српски инат него су баш као и сви остали Словени подложни покуњити главу пред западом.
И ето плодове тога видимо. Пета колона у маниру на атентаторе Романових из друге половине 19. века поново сеје смрт по Русији!
Према томе ФСБ, белоруски КГБ и ГРУ морају драстично дићи улоге. Просто императив је да их масовно убијају и то најсуровијим могућим методама.

Јер дата велеиздајничка жгадија буквално живи за деструкцију Русије. А што се њихове омладине по Универзитетима Москве, Петрограда, а делимично и Ростова тиче ваља им брутално ломити психе па и тела. Сподобе толико подсећају на отпорашке ДОС Орке да је то нехумано.
Просто морају радити подруми обавештајних филијала па зашто не и они класични полицијски???
И то све зачињено са егзистенцијалним претњама типа ванредним инспекцијама у фирмама њихових родитеља и како то већ иде.
Јесте сурово, али другог решења нема. Поготово у светлу тога да веће светиње од државе нема, а она је поново угрожена.
Јер ако се то не уради на време, дата гамадија ће изродити новог Лењина и Троцког. Што Русима у ери суверенизације најмање треба. Према томе змију ваља тући у главу маљем док је још у јајету. Када постане краљевска кобра већ је касно. Историја и бољшевистичко загнојено лудило нас најбоље уче томе. А само комплетни ментол није кадар учити на сопственим грешкама.
Дакле разграђивати им душу на памук све док скроз не промене личност у маниру Томе Ловрековића или оног белоруског петоколонаша Проташевића.
Евентуално додати и физичке мере…
Дакле огавне петоколонаше ваља третирати на царистичко-стаљинистички начин. Без милости! Другачије Русија ће кроз пар деценија поново ући у исту ону аутостраду пакла и страдања где је била пре 100 година. А да ће им се појавити нови Стаљин да како тако поправи штету сумњам.
Елем нема грђег душманина од оног унутрашњег. Драгој Дарији нек је вечно Царство небеско, а крв се мора освеити, толико…

ИЗВОР: ДДО

1 KОМЕНТАР

  1. Likvidirati petokolonase i konvertite naciste bez milosti. Ovo je borba dobra i zla. Putin je trebao poravnati Kijev..ne znam sta taj covek ceka? Ukrajinci bi da mogu i imaju na Moskvu bacili atomsku bombu. Ne sumnjajte u to!

Оставите Коментар