Седмочлана породица Петровић из Житковца захваљујући Блиц фондацији и Акцији Срце за децу и сопственим прилогом директора БИА Братислава Гашића добила је нову кућу.


Стару чакмару коју су преуредили Јавор инжињеринг из Ивањице, Алекс градња из Kрушевца уз прилоге Блиц фондације и директора БИА Братислава Гашића, коме је ово 4. кућа коју донира са Блиц фондацијом а 13. од како се бави политиком.

View this post on Instagram

Sedmočlana porodica Petrović iz Žitkovca zahvaljujući Blic fondaciji i Akciji Srce za decu i sopstvenim prilogom direktora BIA Bratislava Gašića dobila je novu kuću. Staru čakmaru koju su preuredili Javor inžinjering iz Ivanjice, Aleks gradnja iz Kruševca uz priloge Blic fondacije i direktora BIA Bratislava Gašića, kome je ovo 4. kuća koju donira sa Blic fondacijom a 13. od kako se bavi politikom. Kuća je kompletno rekonstruisana i unet je nov nameštaj, bela tehnika i kupatilo sa svim potrebnim elementima. Dogovoreno je da predsednik opštine Aleksinac Nenad Stanković pomogne školovanje Marije koja je u srednjoj medicinskoj školi u Nišu. Izvor @radiotelevizijakrusevac @buducnostsrbijeav @avucic @info24.rs #aleksandarvucic #bratislavgasic #bia #srbija #info24

A post shared by INFO 24 | Najnovije vesti (@info24.rs) on


Kућа је комплетно реконструисана и унет је нов намештај, бела техника и купатило са свим потребним елементима. Договорено је да председник општине Алексинац Ненад Станковић помогне школовање Марије која је у средњој медицинској школи у Нишу.

Оставите Коментар