Реља Огњеновић, члан Главног и Градског одбора Београд Српске напредне странке, критиковао је изјаве Маринике Тепић.

Његову изјаву преносимо у целости:

  • Мариника Тепић, као доказани лажов наставља са пласирањем лажи, само што сада више не морамо да се питамо за кога и у чијем интересу, пошто је дотична запослена код тајкуна чије су фирме, за време када је био на власти, имале профит од 619 милиона евра.

Очигледно је да што се избори ближе, њихова паника постаје све већа, као и жал за временима када су отимали од најсиромашнијих, дружили се са дилерима дроге и исељавали људе из својих градова јер им нису били по вољи.

За разлику од времена када је брат истог тајкуна зарадио 29 некретнина, Андреј Вучић и даље живи у свом стану са завршеним државним факултетом као један од најбољих студената и ради на истом месту у ЗИН-у, што умногоме отежава пласирање неистина осведоченим лажовима, попут Маринике.

Наравно чекајући на нове измишљене плантаже у Моровићу и сличне лажи, Александар Вучић и Српска напредна странка се боре сваким даном све више за свако ново радно место, за сваку фабрику, за сваку вакцину. Одговорни људи и државници попут Александра Вучића и свих нас из СНС-а се неуморно боре за Србију и сваког грађанина, тако ће бити и у будуће, а Ђиласовим лажовима преостаје само да лажу – закључио је Огњеновић.

Leave a Reply