„Неверне Томе“, које су се дрзнуле да више верују својим очима и разуму него ДПС-пропаганди, ни након три деценије Милове владавине нису успели да схвате до каквих неслућених „висина“ је г-дин Ђукановић довео Црну Гору.

А, о жртви коју је шеф режима подносио свих ових година, „злопатећи“ се на позицијама председника и премијера Црне Горе, и да не причамо.

Тако се, гостујући на ТВ Фејс, Ђукановић потрудио да „запуши уста“ свима, коју су на „погрешан“ начин тумачили његово тродеценијско кормиларење опустелом земљом:

„Кад се већ одричете своје приватности (а верујете да би је могао организовати јако лепо за себе) хајде да покушате да урадите нешто што је вредно, да сутра кад се окренете за собом будете задовољни зато што сте жртвовали 30 година живота.

Ја сам задовољан данас, ја сам задовољан. Верујте, колико год је било тегобно, колико год је било изазовно укључујући и изазове за сам живот, ја сам увек себи објашњавао – то је твоја одлука. Ако си желео да живиш миран живот, завршио си економију, могао си бити шеф рачуноводства у Комуналном предузећу. Од 7-3 и након тога на одмор.“.

Па, логично. Да је лако председник бити – зар би њега запало!?

А народ – ко народ, ништа не разуме. Ма кад би га, сиромаха, пожалили – као да би му помогли.

Оставите Коментар