Кривичне пријаве против Дејана Манића из Врања, због кривичног дела злоупотребе службеног положаја из члана 359. Кривичног законика, прослеђене су на надлежност Вишем јавном тужилаштву у Нишу, Посебном одељењу за сузбијање корупције, саопштило је Основно јавно тужилаштво у Врању у одговору на новинарско питање о кривичним пријавама поднетим против Дејана Манића, заменика директора Туристичке организације Врање и председника ГрО Јединствене Србије, и Весне Петровић, директорке ТОВ.

У другом делу одговора ОЈТ Врање који се односи на пријаву против Весне Петровић стоји “да кривична пријава против Весне Петровић није заведена у ОЈТ у Врању“.

Познати врањски адвокат даје своје стручно тумачење одлуке ОЈТ Врање да кривичне пријаве против Манића проследи ВЈТ у Нишу, Посебном оделењу за сузбијање корупције.

  • ОЈТ у складу са својим надлежностима, у случају да утврди да су сумње наведене у кривичним пријавама коруптивне природе, прослеђује поднету пријаву ВЈТ у Нишу, Посебном одељењу за сузбијање корупције, јер сумње на поменуте злоупотребе потпадају под надлежност нишког ВЈТ – објашњава саговорник ИнфоВрањских.

С. Костић

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here